Masina parfumata e boala curata! Avertismentul vine de la medici

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 11:04

Aproape ca nu e masina in care sa nu gasesti celebrii braduti sau fiolele cu parfumuri atragatoare, agatate de oglinda.

Specialistii trag un semnal de alarma si spun ca, in loc sa va alegeti cu un aer improspatat, va puteti pricopsi cu o boala de sa n-o puteti duce:„accentuarea unui cancer, declansarea unui canccer prin reactii mutangene, au posibilitatea de a declansa crizele de astm bronsic, pot sa activeze o serie de boli preexistente in organismul nostru.”

In ciuda avertismentelor, multi nu dau doi bani pe ele.Cei mai expusi riscurilor sunt taximetristii, care mizeaza pe mirosurile imbietoare, in atragerea clientilor.

Daca unii stiu exact la ce se expun, altii nici macar nu s-au sinchisit sa citeasca eticheta odorizantului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Va  trebui sa aveti grija si la ingredientul „parfum”, care, in compozitia lui ar ascunde, de fapt, mii de chimicale.

Nu va culcati pe-o ureche ca, daca nu ati patit nimic, deocamdata, veti scapa usor. Folosirea lor pe termen lung ar putea avea consecinte dezastruoase pentru organism.  Atentie! In aceeasi categorie ar putea intra si unele solutii  parfumate, folosite la spalatorii, dar si unele odorizante camera, spun specialistii. Daca aveti copii, incercati macar limitarea lor.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.