Mașina s-a despicat, pur și simplu, în două. Momentul cumplit al accidentului din Cluj, în care Bogdan şi-a pierdut viaţa, surprins de camere

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 iun 2023, 02:40

Mașina s-a despicat, pur și simplu, în două. Momentul cumplit al accidentului din Cluj, în care Bogdan şi-a pierdut viaţa, surprins de camere

Sursa: Facebook, stirilekanald.ro

Bogdan și-a pierdut viața la doar 25 de ani, după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp de electricitate. Impactul a fost devastator, întrucât tânărul circula cu 180 de km/h.

Mașina lui Bogdan a intrat cu o viteză extrem de mare într-un stâlp de electricitate, iar acest lucru a dus la decesul șoferului.

Mașina lui Bogdan s-a rupt în două, după ce autovehiculul a intrat în stâlp

Accidentul înfiorător a avut loc ieri, 25 septembrie, la scurt timp după 06:00, în Cluj-Napoca, pe Calea Moșilor.

La ora 06:18, a fost apelat numărul 112 și, la fața locului, s-au deplasat un echipaj SMURD de terapie mobilă, două autospeciale, dar și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul

1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, din cauza rănilor „incompatibile cu viața”, nu s-a mai putut face nimic altceva decât să se constate decesul tânărului de doar 25 de ani, deoarece manevrele de resuscitare nu au mai putut fi aplicate.

Cu doar câteva ore înainte ca tragedia să aibă loc, acesta se afla într-un restaurant. Din cauza vitezei extrem de mari pe care o avea, șoferul a ratat o curbă, a intrat în stâlpul de electricitate, acesta a căzut peste mașină și a despicat-o în două.

Citeste si: O tânără în vârstă de 20 de ani, din Maramures, a fost înjunghiată de fostul ei iubit, în timp ce-și ținea copilul în brațe

Ulterior, în urma impactului, motorul sare de șasiu și ajunge la mai bine de 20 de metri de autovehicul, timp în care ia foc.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tânărul și familia lui au fost implicați într-un dosar de trafic de stupefiante

În anul 2015, Bogdan și familia lui au fost implicați într-un dosar de trafic de stupefiante, conform portalului Curții de Apel din Cluj. Chiar tatăl lui Bogdan ar fi fost cel care aducea substanțele interzise în România.

Tot el era și persoana care le ambala în plicuri, la el acasă, după care fiul lui, Bogdan, și fratele lui se ocupau de vinderea lor.

Conform stirilekanald.ro, chiar și ei consumau astfel de substanțe, iar Bogdan, în momentul în care s-ar fi urcat la volan, ar fi fost sub influența lor.

Mai mult decât atât, conform unor informații, băiatul s-ar mai fi urcat la volan sub influența acestor substanțe și cu alte ocazii, ceea ce i-a creat mai multe probleme.

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul polițistei care s-a împușcat în cap, în Strehaia. Aceasta și-ar fi pus capăt zilelor din cauza amantei soțului

„În momentul în care consumi drogurile, ești un personaj. Nu mai ești tu. Ești un personaj dintr-un film cu puteri supra-naturale. Ai sentimentul că poți să faci orice, că îți este îngăduit orice și oricât. Nu au frică, nu au limită. Ei merg până la capăt. Acum, ori niciodată!”, a spus Dana Onișor, psiholog.

Prietenii acestuia au transmis mesaje de condoleanțe, iar familia acestuia se pregătește pentru înmormântare.