Mașini de închiriat - un serviciu la îndemâna oricui!

Author: Oana Iosif

Serviciul de mașini de închiriat nu este nou pe piața din România și a avut success încă de la început datorită nenumăratelor avantaje pe care le pune la dispoziția clienților. Dacă ai nevoie de un autoturism pentru a pleca fie în vacanță, fie în interes de serviciu sau pentru a rezolva diferite probleme, poți apela cu ușurință la o firmă specializată în închirieri, care pune la dispoziție o gamă largă de autoturisme din care poți alege!

Descoperă din rândurile de mai jos avantajele unor mașini de închiriat în București, dar și de ce trebuie să ții cont atunci când vrei să alegi o mașină de închiriat!

Mașini de închiriat - un serviciu disponibil clienților 24 de ore din 24!

Un aspect foarte important al acestui serviciu este acela că este disponibil pentru ține 24 de ore din 24. Astfel, îți poți închiria mașină oricând îți doreșți, de oriunde te afli! Trebuie să știi că poți alege să închiriezi un autoturism online, prin completarea unui formular, prin e-mail sau telefon într-un timp foarte scurt! Astfel îți poți rezerva o mașină oricând ai nevoie și o poți ridica foarte ușor dintr-un anumit punct, după ce ai stabilit împreună cu reprezentanții companiei aceste date.

Alege perioada de închiriere!

Înainte de a închiria o mașină, ține cont de perioada în care vei avea nevoie de ea și fii atent atunci când faci rezervarea! Totuși, dacă la un moment dat îți dai seama că ai nevoie de mașină mai mult timp decât ai planificat inițial, nu îți face griji! Contactează firma de la care ai închiriat și extinde perioada contractuală pentru a rezolva tot ceea ce ți-ai propus și a te bucura de confort!

Flota autoturismelor

Acest tip de servicii vine în ajutorul clienților printr-o gamă variată de autoturisme. Poți alege de la mașini mici, de oraș, care au un consum redus, până la mașini 4X4, în funcție de necesitățile tale și de drumurile pe care trebuie să le parcurgi. Dacia, Mercedes, BMW sau Range Rover sunt doar câteva dintre mărcile din care poți alege, în funcție de felul în care tu șofezi și de drumurile pe care trebuie să le parcurgi!

Funcțiile și îmbunătățirile autoturismelor

Când alegi să închiriezi o mașină, ține cont și de îmbunătățirile pe care aceasta le oferă: de la un sistem de navigație modern, la climă și încălzire în scaune, toate îți pot sta la dispoziție pentru propriul confort! Ține cont de acestea atunci când trebuie să alegi o mașină și bucură-te în timp ce conduci!

Libertatea de a-ți organiza timpul!

Alege momentul când pleci în deplasare, în vacanță, sau oriunde ți-ai propus! Îți poți organiza timpul după bunul plac, fără a fi nevoit să depinzi de altcineva. Astfel, timpul tău va fi folosit la maximum! Dacă te grăbești, poți pleca mai devreme! De asemenea,  poți face un popas oricând îți dorești pentru a bea o cafea sau pur și simplu te poți opri pentru a admira peisajul. În plus, dacă pe parcurs îți vei da seama că ai nevoie de mașină mai mult timp decât ai planificat inițial, poți lua legătura cu reprezentanții firmei pentru a extinde perioada de închiriere!

PriceCarz – masini de inchiriat este site-ul care îți pune la dispoziție o gamă variată de autoturisme de închiriat, de la cele mici, de oraș, care au un consum redus, până la autoturisme de teren, special concepute pentru a fi conduse pe terenuri accidentate.  Serviciul de mașini de închiriat în București este practic și la îndemâna oricui, așadar profită de avantajele pe care acesta la oferă și bucură-te de confortul pe care îl meriți!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: +40 751934934