Masinile de lux, o PASIUNE COSTISITOARE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:13

Stefan Giui junior are 25 de ani si se pote considera un fiu norocos.

Tatal lui dispune de finantele necesare pentru a-i sponsoriza pasiunea pentru masini. Asa a ajuns sa cumpere masini in functie de necesitati! Una pentru oras, alta pentru drum lung si doua pentru concursuri de viteza. Bijuteria lui de oras este un jeep care atrage privirile oricui, dar mai ales pe cele ale hotilor! Asa ca primul sfat pe care il primim de Stefan junior este sa nu plecam cu masina prin centru.


Cu oglinda lipsa pornim la plimbare. Giui Stefan Junior stie ca de fiecare data cand se urca la volan este in centrul atentiei. Asa ca este atent la detalii. Cand conduci o astfel de masina trebuie sa ai o tinuta adecvata: pantaloni de vara, o camasa lejera si bineinteles ochelari de soare.

Cand te plimbi cu o astfel de masina te simti puternic, dar tanarul pilot recunoaste cu mana pe inima ca cei 300 de cai putere pe care ii are sub capota il costa cam scump.
Bijuteria de oras paleste, insa, in fata masinii lui de suflet care i-a adus multe trofee la concursurile de viteza la care a participat.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.