Mastile naturale cu ulei: secrete si sfaturi oferite de Thea Haimovitz VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:33

Thea Haimovitz a prezentat in editia de astazi a emisiunii Draga mea prietena secretele mastilor naturale pe baza de ulei.

Ea spune ca acestea sunt benefice pentru piele si ca trebuie aplicate intotdeauna doar dupa ce fata a fost curatata si s-a aplicat crema hidratanta si tratamentul.

"Daca trece ziua si nu am facut nimic pentru frumusete, atunci putem folosi cateva uleiuri pentru a face o masca. Este bine de stiut ca uleiul se aplica intotdeauna dupa ce am curatat bine fata, dupa ce am pus hidratarea si tratamentul de piele".

 

Thea Haimovitz spune ca, daca pielea nu este grasa si este sanatoasa, uleiul din acest gen de masti poate fi si o baza extrem de buna pentru fondul de ten si pudra.

 

"In viata de zi cu zi este suficienta o mica picatura de ulei care, intins pe fata peste toate cremele, este o baza nemaipomenita pentru fond de ten si pentru pudra".

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Ea recomanda ca in primele 30 de minute dupa aplicarea cremelor hidratante sa nu iesim din casa.

 

"Intotdeauna, daca aplicam acasa cremele, mai ales daca sunt creme hidratante, trebuie sa avem grija ca intre 10 minute si jumatate de ora dupa aplicarea lor sa nu iesim din casa pentru ca altfel hidratarea pe care noi ne-am pus-o pe piele se evapora".

 

Thea Haimovitz a subliniat ca vitaminele A, C si E impreuna cu coenzima Q10 reprezinta secretul tineretii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.