Masuri de securitate FARA PRECEDENT la mormantul parintelui Arsenie Boca. O noua constructie va proteja mormantul de la Prislop

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Oricat de credincios ar fi, nu orice pelerin se mai poate apropia oricum sau oricand de mormantul parintelui Arsenie Boca! Dupa intamplarea petrecuta in noaptea de vineri spre sambata, cand un barbat a incercat sa-l dezgroape pe duhovnic, Episcopia Devei si Hunedoarei ia masuri dure.

Locul in care se odihneste parintele nu va avea lacat, dar va fi protejat. O constructie din lemn si sticla va acoperi mormantul sfantului necanonizat de la Manastirea Prislop.

Acesta ar putea fi singurul of al miilor de pelerini care trec intr-o singura zi pe la mormantul duhovnicului: daca pana acum se-nchinau in fuga ca sa nu-si tina semenii la rand, de maine-poimaine nu vor mai zabovi deloc la crucea parintelui care le-aduce liniste. Si asta pentru ca dupa lasarea serii, portile baldachinului vor fi ferecate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reprezentantii

Episcopiei Devei si Hunedoarei spun ca noua constructie nu va stirbi cu nimic frumusetea locului. Pe de alta parte, cel care i-a deranjat somnul de veci parintelui si a atras masurile de protectie e in continuare internat la Spitalul de Psihiatrie din Baia Mare.

##VIDEO139753##