Matei a ajuns viral pe internet dupa ce a fost pozat in timp ce citea in metrou! Iata-l pe micutul care a uimit Romania pentru ca citeste din pasiune, cum putini copii o mai fac de bunavoie!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

Acesta a marturisit celor doi prezentatori cum se descurca cu scoala si ce parere are despre toata tevatura facuta in presa, pe seama ipostazei in care a fost surprins.

Desi are doar zece ani, Matei a marturisit ca este pasionat de lectura si citeste multe carti. Intrebat ce considera ca ii aduce lectura, baiatul a marturisit ca are mereu de invatat din fiecare carte citita.

"Lectura imi aduce invataminte! Ma joc si pe tableta si pe telefon, dar imi gasesc momente cans si citesc pentru ca mi se pare interesant, e ca un joc in mintea ta!", a spus Matei.

Matei a marturisit ca are si alte activitati potrivite varstei sale, dar ca nu renunta niciodata la citit. Acesta a recunoscut ca are si cont de facebook, dar pe care il deschide destul de rar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

final, baiatul a oferit cateva sfaturi sincere pentru ceilalti copii, pentru a se apuca de citit. Iata ce alte indemnuri a transmis acesta copiilor de varsta sa:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.