Matei, copilul de 7 ani rănit în accidentul din Cluj s-a stins din viață

Author: Alina Petre
Actualizat: 29 oct 2023, 01:40

Matei, copilul de 7 ani rănit în accidentul din Cluj

Sursa: Facebook Info Trafic 24

Copilul de șapte ani lovit grav de o mașină care a pierdut controlul volanului a pierdut lupta cu viața.

Accidentul s-a produs pe 19 ianuarie, în județul Cluj O mașină condusă de o femeie de 34 de ani din Cășeiu a fost scăpată de sub control și a ieșit de pe carosabil și a lovit o femeie și un copil care se aflau pe marginea drumului.

Citește și: O fată de 20 de ani din Târgu-Jiu a căzut de la etaj, după ce ar fi suferit o decepție în dragoste. Părinții au văzut-o fără viață în fața blocului

Matei, copilul de 7 ani rănit în accidentul din Cluj s-a stins din viață

Matei, copilul de doar 7 ani, victimă a accidentului grav ce a avut în localitatea Rugășești, din Cluj, s-a stins din viață la spital.

Matei a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca, unde medicii au luptat zi și noapte pentru a-l ține în viață.

Din nefericire, rănile suferite au fost prea grave, astfel că organismul micuțului a cedat, iar personalul medical a fost nevoit să declare decesul.

Sute de persoane din Cășeiu și Dej s-au rugat zile întregi pentru sufletul micuțului Matei, însă inima acestuia a încetat să mai bată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Accidentul s-a produs după ce șoferița a pierdut controlul volanului și a lovit în plin o femeie de 36 de ani și un copil de 7 ani.

În urma impactului femeia și copilul au fost găsiți inconștienți și transportați de urgență la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Rugășești. Au fost dislocate la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ, unde au găsit o băiat, în vârstă de aproximativ 10 ani, și o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, în stare de inconștiență.

Totodată în afara părții carosabile era o mașină răsturnată pe pavilion, cu ocupanții ieșiți din aceasta.  Copilul și femeia au primit îngrijiri de urgență și au fost transportați la spital de către echipajele SAJ pentru investigații și asistență medicală. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de protecție pentru persoanele implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.

 Cum s-a produs accidentul

”Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri s-a constatat faptul că un autoturism condus din direcția Rugășești înspre Dej, de o femeie de 34 de ani, din comuna Cășeiu, aflat în efectuarea unei manevre de depășire într-o zonă în care era interzisă depășirea, după pierderea controlului asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, acroșând apoi două persoane, un minor de 7 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani, ambii din comuna Cășeiu.

Ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon”, a transmis la acel moment IPJ Cluj.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.

Citește și: Cine este tânăra de 24 de ani care a murit după ce s-a întors de la spital pentru că îi curgea sânge din nas

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.