Materiale textile pe care le găseşti la Sabaev ...

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 dec 2018, 14:19

La ora actuală nu mai este atât greu să găseşti un magazin de ţesături sau materiale pentru lenjerii şi draperii.

Însă este destul dificil să găseşti un magazin cu adevărat profesionist, care să ofere o gamă cât mai diversificată de tipuri de materiale, cu texturi şi compoziţii variate, în cât mai munte nuanţe, cu imprimeuri noi, actuale şi moderne, dar mai ales cu personal calificat, în măsură să îţi furnizeze informaţii detaliate despre fiecare tip de ţesătură în parte.

Situaţia s-a schimbat odată cu apariţia magazinului de materiale Sabaev. Magazinul online Sabaev.ro pe lângă faptul că vă pune la dispoziţie o gama larga de materiale, de cea mai buna calitate, ce pot fi cumpărate atât la bucată, cat şi en-gros, vă punem la dispoziţie şi toate detaliile legate caracteristicile şi utilizările acestora. Varietate de culori şi modele este atât de mare încât este greu să nu găsiţi exact ceea ce cautaţi. Materialele şi ţesăturile Sabaev pe care le găsiţi au diverse funcţionalităţi:  pentru confecţionarea draperiilor, lenjeriilor, feţelor de masă, decoraţiuni diverse, cât şi pentru lenjerii de pat. Produsele ofertate acoperă calităţi diferite şi au  rezistenţă şi durabilitate mare.  

Aici veţi găsi principalele tipurile de ţesături folosite în realizare anumitor accesoriilor şi  decoraţiuni de interior: pânză colorată Olanda, ţesătură tip fagure, poplin, nanghin, bumbac teflonat, satin, damasc şi multe altele.

Fiecare produs pe care îl puteţi cumpăra de aici dispune de specificaţii referitoare la compoziţie, greutate, desime, fineţe, lungime, lăţime. Gama de materiale este foarte diversificată, întrucât doresc să satisfacă cât mai bine nevoile şi dorinţele clienţilor, chiar să vină cu propuneri de produse noi, făcute cu tehnologie nouă. Orice produsele şi materiale Sabaev pot fi comandate şi online, motiv pentru care nu va fi necesar de fiecare dată să vă deplasati la magazin .

Preturile materialelor ofertate sunt corecte, extrem de avantajoase, iar calitatea este aspectul pe care vor să îl sublinieze de fiecare dată. 

Câteva criterii după care puteţi alege ţesăturile pe care vi le doriţi

Materiale Sabaev necesare confecţionării unui produs de decor  se împart în două grupe: materiale de bază şi materiale auxiliare.

Materialele de bază formează stratul superior al produsului. În industria uşoară se foloseşte un sortiment vast de materiale de bază: ţesături, tricoturi, blănuri, diverse sortimente de piele.

Materialele auxiliare sunt acelea care sunt alese  în funcţie de produs, materialele de bază şi model. Din categoria materialelor auxiliare fac parte: căptuşeli, întărituri, dubluri, furnituri (aţe de cusut, nasturi, copci, capse, fermoare) şi garnituri (dantele, panglici, broderii, şireturi, piele, blănuri)

Materialele de bază se clasifică conform următoarelor criterii: 

După natura materiei prime:

materiale din fire naturale

materiale din fire artificiale

materiale din fire sintetice

materiale din fire în amestec.

După destinaţie:

pentru confecţii (rochii, jachete, paltoane etc.)

pentru uz casnic (prosoape, draperii, cuverturi, lenjerie de pat etc.)

pentru uz industrial (filtre, ţesături ignifuge, impermeabile etc.)

pentru sport (maiouri, malete, treninguri, costume sportive etc.)

După aspect:

ţesături crude, care nu necesită finisare

ţesături albite, care au fost supuse operaţiei de albire

ţesături „uni”, care are o singură culoare – albe sau vopsite

ţesături imprimate, care conţin desene complicate şi o cromatică variată

ţesături cu efecte de culori, obţinute din fire colorate în urzeală şi bătătură, formând dungi, carouri sau diferite figuri

ţesături cu bucle, care conţin bucle pe una din părţi sau pe ambele părţi

ţesături scămoşate, care prezintă un strat de fibre omogen la suprafaţă, pe una din părţi sau pe ambele părţi;

ţesături cu două feţe, care nu conţine vreo diferenţă de aspect dintre faţă şi dos, putând fi folosite pe ambele feţe.

Dintre materialele auxiliare amintim:

Au rolul de a dubla detaliile produselor de îmbrăcăminte sau al draperiilor, mărindu-le rezistenţa la purtare, şifonare, contribuind la păstrarea formei şi dimensiunilor lor. . Cele mai cunoscute sunt ţesăturile cu următoarele denumiri comerciale:

atlazul este o ţesătură lucioasă, are o desime şi rezistenţă mare, ceea ce permite păstrarea formelor detaliilor produsului. Este utilizată la căptuşirea îmbrăcămintei exterioare pentru femei şi bărbaţi (pardesie, paltoane etc.)

serjul este o ţesătură de mătase artificială, utilizată pentru căptuşirea îmbrăcămintei exterioare (rochii, sacouri, paltoane, pardesie etc.)

satinul este o ţesătură de mătase artificială, utilizată, în special, pentru căptuşirea îmbrăcămintei exterioare pentru femei (jachete, taioare, mantouri etc.)

satinul vărgat este o ţesătură lucioasă de mătase artificială, de culoare deschisă cu dungi în nuanţe închise, asortate, utilizată pentru căptuşirea mânecilor la sacouri, a vestei şi a beteliei pantalonilor pentru bărbaţi

Chiar dacă datorită specificului domeniului nostru de activitate nu veţi găsi toate aceste materiale în magazinul nostru, vă asigurăm că veţi găsi cu siguranţă cele mai bune  materiale Sabaev:

material satinat şi material satinat uni

material metraj lenjerii 

material pânză colorată de Olanda

material finet

percal

material satinat finet

material creponat

material nanghin perne.

material protecţie saltea

material cu imprimeuri specifice de sărbători etc.

Pentru a vă convinge de profesionalismul nostru şi de atenţia noastră la detalii, vă aşteptăm să ne treceţi pragul magazinului fizic sau măcar al magazinului online Sabaev.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.