Matias, prietenul lui Zanni, primele declaratii despre REACTIILE Faimosul dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021:"Situatia asta ne-a socat pe toti!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 12:25
Matias vorbeste pentru prima data despre situatia lui Zanni dupa eliminarea Anei Porgras

Matias, unul din cei mai buni prieteni ai lui Zanni, face primele declaratii despre cum va reactiona acum dupa plecarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021.

Matias a vorbit in emisiunea Teo Show despre cum va reactiona Zanni de acum incolo dupa ce Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor Romania 2021, mai ales ca se stie ca Faimoasa a fost mereu sprijinul lui moral in cadrul competitiei. Mai mult, Matias spune ca il crede pe Jador pe de o parte si a votat-o pentru ca ar fi facut strategia in asa fel incat sa se gandeasca ca Ana va fi votata de catre public, insa, realitatea a fost cu totul alta.

Matias, primele declaratii despre situatia lui Zanni dupa plecarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Bogdan Mocanu a izbucnit in direct dupa ce Jador a fost pus la zid dupa eliminarea Anei Porgras! Cum a sarit in apararea Faimosului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Situatia asta ne-a socat pe toti. Nu cred ca Jador s-ar fi gandit ca Ana o sa iasa, se vede si la el ca este foarte surprins si ca in acelasi timp sufera ca a facut ceva la care nu se astepta.  Putea sa se gandeasca, stie ce se intampla in social media si era o probabilitate mare ca fanii sa asculte ce zice Jador.

Ana si Zanni au avut o chimie in ei, a fost sesizabil. Ana a fost energia pozitiva, morala. Si eu si Antonia si Alex Velea am incercat sa il sustinem ca sa numai iasa frustratile, ca in cearta cu Elena, dar cred ca Ana a fost factorul cel mai important.  Nu imi place sa il vad pe Zanni suferind asa. Nu stiu cum o sa reactioneze dupa treaba asta. 
Sincer sa fiu ma pun in locul lui Jador, l-as fi votat pe Culită. De ce pe Ana? Am si o scuză pentru Jador, nu s-a gandit ca Ana o sa plece, mi s-a parut afectat.

Matias, despre reactiile lui Zanni dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cum se razbuna Zanni pe Jador dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021! Incepe razboiul titanilor in competitie

Vreau sa ii felicit pe toti, au fost o echipa foarte unita. Echipa lor era inchegata, acum s-a destabilizat putin. Dar vreau sa ii felicit pe Faimosi, sunt fanul lor numărul unu. Zanni s-a schimbat de cand e acolo, a evoluat. Imi doresc din toata inima ca Jador  si Zanni sa aiba o discutia frateasca, sa isi spuna ce au pe suflet.

Nu pot sa spun ca Zanni nu va simti plecarea Anei, e posibil sa reactioneze. (…) Vreau sa multumesc fan page urilor ca se implica atat de mult, mi-e greu sa raspund latoate mesajele. Sunt fericit ca vad ca petitia merge si atatia oameni se implica, dar este o competitie si trebuie sa acceptam asta."