Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă! „N-am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera!”

Author: Ana Filip

Cu lacrimi în ochi, îndrăgita artistă Matilda Pascal Cojocărița a făcut destăinuiri tulburătoare, la 40 de întrebări, despre reproșurile dureroase ale fiului ei pentru că i-a dus dorul în perioada copilăriei lui.

Matilda Pascal Cojocărița are peste patru decenii de carieră strălucită și face parte din elită celor mai talentate și apreciate artiste de muzică populară din România. Deși s-a născut într-o familie modestă din județul Vaslui, vocea ei încântătoare a ajutat-o să devină cunoscută și admirată de public încă de la primele sala apariții pe micile ecrane. În anul 1979, Matilda Pascal Cojocărița a câștigat locul 1 în cadrul celui mai cunoscut concurs de frumusețe din România la acea vreme, echivalentul titlului de Miss din prezent.

Faptul că s-a dedicat trup și suflet carierei sale și s-a bucurat de admirația și aprecierea publicului larg, i-a adus însă și multă tristețe în suflet în tinerețe, deoarece a stat mult timp departe de fiul ei, care peste ani i-a reproșat acest lucru.

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă

Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări, prezentată de Denise Rifai, îndrăgita interpretă de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița a vorbit deschis atât despre cariera ei fulminantă, cât și despre viața personală, care a fost marcată de multe

momente dificile, de-a lungul anilor.

Întrebată ce anume își reproșează că mama, Matilda Pascal Cojocărița a răspuns că într-adevăr îi pare foarte rău de faptul că a fost nevoită să stea mult timp departe de fiul ei în perioada copilăriei lui, când avea multe spectacole ce implicau turnee lungi în țară și în străinătate, însă a făcut toate acestea pentru că a considerat la acea vreme că meseria trebuia să primeze pentru a asigura un trăi bun familiei sale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Îmi reproșez! Îmi reproșez că nu am avut tot timpul necesar să stau lângă copii! Pe Alin să pot să-l cresc eu, să pot să fiu lângă el! Și să îi dăruiesc toată dragostea mea fizic! I-am dăruit-o doar telefonic și din când în când așa cum și el s-a exprimat, cu portbagajul plin! Dar asta nu am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut carieră! Și pentru că

am avut o familie, acasă, părinții care m-au înțeles și care l-au crescut că și pe copilul lor! Dar nu este unicul, au mai crescut încă doi nepoți, ai surorii mele mai mari! Erau tineri, aveau putere, aveau forță și nu le-a fost peste mâna! Nu le-a fost ușor dar s-au înhămat la acest proces de creștere a copilului! Și mi l-au crescut în spiritul lor și au dat copilului educația pe care mi-au dat-o și mie și asta se vede și astăzi!”, a
spus Matilda Pascal Cojocărița.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița? „Împărțim cu drag fiecare zi a vieții!”

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița studii și carieră. În tinerețe a câștigat titlul de "Miss Romania” 

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!