Matinalii Radio 21 ies maine pe piata, la propriu!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 nov 2020, 07:20

Radio 21 ia pulsul pietei, la propriu! Manuel Dinculescu, Vlad Craioveanu, DJ Andi si Orlando vor emite live, maine, 30 octombrie, din Piata Sudului din Capitala, cand isi vor lansa pe piata, chiar din piata, noul lor nume: „PatruLA 21”.

Studioul mobil 21 va fi „plantat” la o taraba, de la care matinalii vor vinde tot ce a mai ramas de vandut in tara.

"N-o sa vindem gogosi, ca de asta se ocupa, neoficial, oficialii, dar vom face schimburi de retete de muraturi ca sa ne dregem dupa petrecerea de Halloween iar o persoana importanta, nu spun cine – va pregati live ceva bun de mancare pentru toti cei care se vor afla in piata cu noi.

Asadar, dragi romani, haideti... la piata!", a spus Manuel Dinculescu.

In Piata Sudului din Capitala, lucrurile se petrec un pic altfel decat in restul pietelor: taxa pe tarabe nu se mai incaseaza cu chitantierul, ci cu tableta. Matinalii 21 vor sa experimenteze cum se imbina tehnologia cu cererea de gogonele, dar si cu costumele de Halloween.

"Ne vom imbraca cu niste costume care sa-i bage in sperieti pe criticii lumii mondene.
E o terapie de soc brevetata, care a dat rezultate incomensurabile in mai multe parti ale lumii", a spus Vlad Craioveanu.

"Radio 21 e cel mai smecher de pe piata", a explicat Orlando, care e deja pregatit sa faca Sondajul Bun de Nimic Bun din mijlocul tarabelor. Matinalii 21 promit ca retetele de muraturi vor fi condimentate cu concursuri ad hoc, dar si cu invitati-surpriza. in plus, DJ Andi va mixa live, printre tarabe, ca sa experimenteze cum afecteaza beat-ul pretul la kilogramul de cartofi.


Ascultatorii vor putea intra in direct cu PatruLA 21 folosind acelasi numar de telefon: 0372 069 699, SMS 1721 si pe pagina lui Radio 21 de pe Facebook. PatruLA 21 se aude in fiecare dimineata, la Radio 21, de luni pana vineri, intre 06:30 si 10:00.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire