Matt Damon, cazat la Bucuresti intr-un apartament de 8 500 de euro pe noapte VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 12:15

Cand spui Matt Damon te gandesti la unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood.

Ei bine, starul a sosit luni in Romania, si ca orice celebritate care se respecta, el s-a cazat la unul dintre cele mai renumite hoteluri din capitala, unde o noapte petrecuta in lux costa in jur de 8.500 euro. Royal-suite-ul hotelului din centrul capitalei are vedere la piscina, dar toamna peisajul este dezolant, asa ca superstarul de la Hollywood n-are prea mult de castigat la capitolul "priveliste".

Noi insa va aratam in exclusivitate ce vede americanul de la balconul camerei sale, dupa o zi obositoare de filmari. Chiar
daca a venit in Romania pentru noul film care il are ca protagonist, Matt Damon are grija sa isi respecte tabieturile zilnice.

Asadar, dimineata, actorul s-a trezit devreme si a mers la sala de fitness, situata in incinta hotelului. A alergat pe banda timp de 45 de minute, dupa care a mers la piscina, apoi s-a relaxat la jacuzzi. Dupa ce a servit micul dejun, Matt Damon a plecat spre studiourile unde au loc filmarile pentru noua pelicula.


Coincidenta face ca mama Antoniei sa lucreze in acest hotel, la un magazin de bijuterii. Mai mult decat atat, doamna Iacobescu afisa un decolteu generos. Sa se fi imbracat atat de ataragator pentru a-i capta atentia celebrului actor? Ei bine, numai ea stie adevarul.