Matteo a cerut-o în căsătorie pe mama fetiței sale! Declarații în exclusivitate la emisiunea „Follow us!”

Autor: Bianca Vidoi

Matteo

Sursa: Captură KANAL D

Matteo este un cunoscut artist din România, iar în urmă cu o zi a cerut-o în căsătorie pe femeia cu care are o frumoasă poveste de dragoste și a povestit tot în cadrul emisiunii „Follow us!”.

Ediția de marți, 10 septembrie 2024, a emisiunii „Follow us!” a fost una emoționantă pentru Ilinca Vandici, deoarece una dintre cele mai bune prietene ale ei, Elena Neagu, a fost cerută în căsătorie. După 11 ani de relație și o fetiță superbă, Matteo s-a decis să facă marele pas și să o ceară în căsătorie pe cea pe care o iubește, iar acesta a oferit detalii în exclusivitate la emisiunea „Follow us!”

Matteo a cerut-o în căsătorie pe mama fetiței sale

Matteo are o frumoasă poveste de dragoste cu Elena Neagu, iar după 11 de ani de relație în care rodul iubirii lor, mai exact fetița celor doi, a apărut, acesta a decis să îi pună un inel pe deget jumătății sale. Ilinca Vandici este prietenă foarte bună cu viitoarea soție a lui Matteo, iar aceasta a dezvăluit în cadrul emisiunii „Follow us!” că a fost un fel de complice.

Citește și: Matteo, marturisiri cutremuratoare despre traumele copilariei sale: "Tata a murit impuscat la Revolutie. Aveam sase ani"

Matteo a mărturisit în cadrul ediției de marți, 10 septembrie 2024, a emisiunii „Follow us!” că Ilina Vandici a fost mai mult decât un complice, fiind chiar cea ce i-a produs un declic și a accelerat procesul de a o cere în căsătorie pe Elena Neagu.

Artistul plănuia de mai mult timp să o ceară în căsătorie pe femeia pe care o iubește, iar atunci când a fost invitatul Ilincăi Vandici la podcastul acesteia, una dintre întrebări l-a pus pe gânduri și i-a oferit impulsul necesar pentru a face pasul cel mare.

„Ea (Ilinaca Vandici) m-a întrebat „Da când ai de gând să o ceri? Știi că așa cum tu ești cu supereroii, băieții sunt cu supereroii, și fetele sunt cu prințesele, cu tot basmul ăsta și cu toată povestea asta.”

Momentul ăla mi-a confirmat toate gândurile pe care le aveam de ceva timp pe subiectul ăsta.”, a dezvăluit Matteo.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Teo Trandafir a fost însă curioasă de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Elena în cei 11 ani de relație, iar răspunsul lui Matteo a fost unul sensibil. „Până acuma nu am cerut-o pentru că am fost atenți să clădim lucruri împreună, să ne așezăm viața liniștită, să ne-o facem și mai frumoasă, să fim atenți la Mia, lucru care mi se pare cel mai important, buna ei creștere și pentru că totodată este o experință care în primul rând îi este dedicată Elenei, dar pe plan secundar, cu un picior în principal, îi este dedicat și

Miei, ca ea să vadă cum se procedează.”

Cum a reacționat Elena atunci când Matteo a cerut-o în căsătorie?

Ilinca Vandici a vrut să afle tot despre reacția bunei sale prietene, așa că atunci când l-a avut pe Matteo prin apel video, aceasta l-a întrebat cum a reacționat Elena, dar și Mia, fetița celor doi.

„Elena a plâns, iar eu care de aseară mă gândeam: „Plănuiesc treaba asta de două luni, Elena o să se emoționeze, o să plângă. Evident, e foarte frumos, și momentul în care ea o să fie plină de emoții și de plâns o să apar eu, sigur pe mine, ca Făt-Frumos pe un cal maro și o să am un speech pregătit, o să o dau pe spate”. Ce vorbești? Tremuram ca o creangă, mai rău decât ea, doar că n-am plâns. Mă întreba „De ce? Cum ți-a venit?”, îți închipui că după 11 ani de relație în care fraierul nu face nimic în sensul ăsta îți pui armele în pod. Am început să tremur, să îmi tremure vocea, să zic „Pă pă pă pă pentru că te iubesc!”, nu mai aveam cuvinte, nu știam.”, a povestit Matteo.

Matteo a ascuns inelul de logodnă într-un buchet de 101 de lalele albe, care sunt florile preferate ale Elenei, iar alături de acesta se afla și un bilețel scris de artist. Ilinca Vandici a dezvăluit că Matteo chiar a scris o piesă prin care o cerea de soție de Elena. 

Urmăriți interviul cu Matteo, mai jos:

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.