Matthew Perry s-a stins din viață la 54 de ani. Actorul a fost găsit fără suflare în jacuzzi

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 oct 2023, 09:14

Matthew Perry s-a stins din viață la 54 de ani

Sursa: Facebook Matthew Perry

Matthew Perry este cunoscut pentru rolul său celebru din serialul „Friends”, iar acesta s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani.

Actorul, care era cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing în „Friends”,  a fost găsit fără viață în casa sa ce se afla în zona Los Angeles. Matthew Perry ar fi decedat după ce s-ar fi înecat.

Citește și: Lista completă de nominalizări la Globurile de Aur 2021

Matthew Perry s-a stins din viață la 54 de ani

Sâmbătă, 29 octombrie, polițiștii au fost sesizați la adresa lui Matthew Perry, cu privire la stopul cardiac al unui bărbat în vârstă de 50 de ani, dar nu au confirmat identitatea decedatului. Cunoscutul actor a fost găsit fără suflare într-un jacuzzi ce se afla la domiciliul acestuia și nu au fost găsite droguri la fața locului. 

Warner Bros a transmis un mesaj după tragicul deces al cunoscutului actor: "Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry.

Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați".

Matthew Perry s-a născut la data de 19 august 1969 în Williamstown, Massachusetts, iar primii săi pași importanți în industria cinematografică au fost atunci când a fost ales să joace rolul lui Chandler Bing în sitcomul de succes Friends.

Deși în anul 1990 a fost observat de regizor pentru a juca în serialul ce l-a făcut cunoscut, Matthew Perry a obținut primul său rol într-un film în timp ce era încă în liceu, un rol secundar alături  în  A Night in the Life of Jimmy Reardon.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În cele peste trei decenii de carieră, Matthew Perry a fost nominalizat de trei ori la premiile Emmy şi o dată la Globul de Aur și a câștigat TV Guide Awards

şi Teen Choice Awards. 

Citește și: Magda Catone, o viață în lumina teatrului și a ecranului: Cariera unei actrițe de excepție

Matthew Perry s-a luptat cu drogurile

Matthew Perry și-a început lupta cu dependența de droguri după ce a avut un accident la schi pe platoul de filmare al unui film în care acesta juca, atunci când medicul i-a prescris medicamentul pentru durerea lui, însă deoarece este o substanță puternică care dă dependență, consumul lui Matthew Perry a ajuns la 55 de pastile în fiecare zi.

"Nu poţi să ai o problemă cu drogurile timp de aproximativ 30 de ani pe care să speri să o rezolvi în 28 de zile", a declarat actorul într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

Acest lucru a dus în cele din urmă la dependența de alcool, încât acestea venea adesea mahmur pe platourile de filmare. În 2000, a fost internat cu pancreatită din cauza abuzului de alcool. Un an mai târziu, actorul s-a decis să ceară ajutorul, însă până la recuperare avea să fie un drum lung și anevoios.