Matusa lui Calin Geambasu, detalii nestiute din viata artistului! "E diabolic! O sa va povestesc un episod pe care nu ar trebui. S-au trezit cu politia la usa"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 oct 2017, 09:56

Sora lui Petrica Geambasu, Mariana, a sarit in apararea familiei sale. Matusa lui Calin Geambasu a povestit prin ce probleme a trecut familia lor din cauza artistului si la ce incidente grave s-a ajuns.

Femeia sustine ca bataile pe care le-a primit Calin de la parinti au fost niste corectii pe care orice copil le primeste.
"Nu trebuia sa se ajunga in situatia asta. Doamne, ce l-a determinat sa zica asa ceva. A fost un copil dorit, ea a mai pierdut o sarcina. Il mai certa, facea si multe boroboate.
Cand era la scoala, mereu ii chema. Facea tot felul de prostii, nu copilarii.

Il mai bateau, dar facea si rele.
Din cate aud el are niste dosare. Inregistreaza tot. Nu stiu de ce face asta, el zice ca pentru ca a fost batut cand era mic. E diabolic, ce sa mai zic. Nimic nu i-a lipsit. El zice ca bunica lui e mama lui.

 
Ar trebui sa mearga la un psiholog, sa nu-i fie rusine.
Nici nu poti sa-i spui asa ceva. El zice ca nu e nebun.
Petrica se duce si acum cu el la joaca, in parc, il duce la scoala. E foarte atasat de el. Il zice mereu sa mearga la 'bicu'. Nu stiu, Calin zice ca nu se vede cu David, dar Petrica il duce peste tot.
Calin i-a zis lui Petrica sa o indeparteze pe Cristina. Acum, inainte sa apara, i-a dat mesaj, mi-a aratat Petrica, 'tati meu, indeparteaza pe cine trebuie, sa fim doar noi, nu ai facut asta, sa te bucuri de ce urmeaza', a povestit  Mariana,
sora lui Petrica Geambasu.
Mariana a povestit o  un moment de cumpana din viata lui Calin, acela in care a batut o asistenta medicala din cauza nervilor si s-a ajuns chiar si la politie.
"Nu am vrut sa se ajunga aici, dar s-a ajuns prea departe. A avut o problema cu ochii, s-a dus la spital. Asistenta i-a zis sa astepte, dar dupa un timp si-a pierdut rabdarea si a intrat peste asistenta in cabinet.

A batut-o, i-a distrus cabinetul, a venit politia. Vai, ce a fost acolo. Cristina il scotea din rele de cele mai multe ori", a mai spus femeia.
Femeia a mai povestit un moment incident care a avut in familia Geambasu, acela in care a batut-o pe mama sa, Cristina.

"La un moment dat, a intrat in casa, era transfigura. A intrat in hol si a zis: 'Unde sunt nenorocitii astia'.
L-am intrebat ce s-a intamplat si a zis ca a venit sa vorbim. A luat-o la pumni, la picioare. Asa bataie n-am vazut in viata mea. M-a lovit si pe mine. Ea s-a ingenunchiat la picioarele lui, Caline, termina, termina. Pana nu s-a saturat de bataie nu s-a oprit. Cand am ridicat-o pe Cristina era plina de sange.
Dar nu s-a potolit, s-a dus in sufragerie, a spart masuta de sticla, a luat o vaza si a aruncat in vitrina.

Cand a venit Petrica si a vazut-o pe Cristina s-a speriat. I-am zis ca a fost Calin, ca nu-l cunosteai ce figura avea, de nebun. In 2001 s-a intamplat asta. Petrica a inregistrat toata scena asta. E filmata. Pentru ca stia ca o sa minta.
Calin de mic isi nota, inregistra. Ca sa-l vezi cum il cresti pe dracu", a mai declarat matusa lui Calin, Mariana, sora lui Petrica Geambasu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro













 

 

Taguri: