Maurice, foc și pară pe exprimarea lui Beatrice: „Suntem la televizor, totuși avem o responsabilitate”. Ce greșeală a făcut concurenta la „Bravo, ai stil”

Autor: Lavinia Medrea

Ce greșeală a făcut Beatrice la „Bravo, ai stil”

Sursa: Captură KANAL D2

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”, Beatrice a făcut o gafă taxată dur de Maurice Munteanu.

Astăzi, în noul episod al emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Beatrice a făcut o gafă chiar în fața camerelor, lucru care nu a trecut neobservat de Maurice Munteanu.

Maurice, foc și pară pe exprimarea lui Beatrice

În timp ce discuta cu Iris despre ținuta ei, Beatrice s-a exprimat greșit în privința unui element stilistic care se afla în ținuta ei.

Maurice Munteanu, unul dintre jurați, nu s-a abținut și i-a făcut morală concurentei pe această temă.

Citește și: Jasmine de la Bravo, ai stil 2023, nesigură pe ținuta ei! Raluca Bădulescu a observat imediat: „Ce se întâmplă cu tine?”

„Taftaua are un aspect fâșos. Orice tip de tafta are acest aspect lucios și fâșos. Suntem la televizor, totuși avem o responsabilitate, în momentul în care ne iese ceva pe gură trebuie să înțelegem că sunt niște oameni care se uită la noi și care trebuie să înțeleagă niște informații.

Trebuie, în primul și în primul rând, să vorbim corect limba română, că d-aia suntem la televizor și d-aia se presupune că am deveni, pentru niște cetățeni, niște repere și niște modele. Și doi, când intrăm în chestiuni de analiză care țin strict de o profesie e foarte important să le spunem celor de acasă, să le dăm o informație corectă”
, a declarat Maurice Munteanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce calificative a luat Beatrice

În ciuda greșelii taxate de Maurice Munteanu, se pare că Beatrice a avut noroc și a reușit să impresioneze plăcut jurații. Toți trei i-au oferit calificativul „Bravo, ai stil”, astfel concurenta a obținut trei steluțe pentru ținuta ei.

„În sfârșit s-a înțeles un lucru, respectiv după câteva săptămâni de competiție ați început să veniți cu pantofi care nu mai taie glezna.

Aleluia, Doamne! Platformele îți vin bine, au o continuitate frumoasă cu dresul ăsta opac, negru. Nu e cel mai frumos costum, e tot hand-made, volanele de pe mână sunt complet inutile, n-au un scop, n-au un rost în viață, aș fi preferat niște umeri supra-dimensionați. Cu pleșcoteica aia pe care ți-ai trânit-o în scap, însă, îți stă bine, mare parte din look l-ai salvat tocmai trântind pleșcoteica aia din cap.
O aduci un pic în actualitate”
, a declarat Raluca Bădulescu.

Citește și: Carina, în lacrimi după ce ținuta ei a primit o singură stea! Concurenta e revoltată pe Andreea: „La unele nu e o problemă că nu ies din zona aia. Vine la fel îmbrăcată”

„Nu mai fii tristă, look-ul îți vine bine. De data aceasta am să trec cu vederea că ai combinat niște accesorii din zone estetice complet diferite pentru că nu e foarte grav.

Pe mine mă interesează ca elementele să funcționeze între ele, să fie coerente”, a declarat Maurice Munteanu, care i-a oferit primul steluță lui Beatrice.