Maurice Munteanu, declarații în premieră după scandalul cu Anda Adam de la Bravo, ai stil! Celebrities când a părăsit platoul de filmare

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 ian 2023, 04:00

Maurice Munteanu, declaratii in premiera dupa discutiile aprinse cu Anda Adam 

Sursa: Instagram

Maurice Munteanu si Anda Adam au avut in cadrul show-ului Bravo, ai stil! Celebrities un schimb de replici dur, iar in prezent fashion editorul a dezvaluit ce il socate din minti in astfel de situatii.

In ultimul sezon Bravo, ai stil! Celebrities, Maurice Munteanu a avut multe discutii in contradictoriu cu Anda Adam care erau destul de aprinse pana cand fashion editorul a parasit platoul de filmare, iar Raluca Badulescu a exclamat: "Este prima oara in istoria Bravo, ai stil! cand cineva il scoate din platou pe Maurice Munteanu! Este inadmisibil!" Plecarea fashion editorului de la masa juratilor a avut loc dupa ce Anda Adam a spus ca explicatiile pe care i le dadeai nu erau coerente.

Maurice i-a spus ca: "Daca are tupeu ca sa spuna ca explicatiile mele nu sunt coerente, eu ma retrag din acest platou."

Citeste si: EXCLUSIV! La câteva lui după terminarea Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a dezvăluit ce crede despre Maurice Munteanu

Ce il enerveaza pe Maurice Munteanu cel mai tare

Ca urmare acestui episod, Maurice Munteanu a declarat ca cel mai tare il scoate din minti tupeul:" Asta este ceea ce ma scoate cel mai tare din minti, de

fapt si ma enerveaza oamenii care incearca sa manipuleze fara a avea o miza concreta. Teoretic, nu as avea nimic cu anumite forme de manipulare daca miza din spatele acestui exercitiu ar fi una seducatoare si una care ar face chestii care sa te implineasca, sa implineasca alte lucruri. Daca nu exista miza, mi se pare banal, stupid, dar tupeul ma deranjeaza foarte tare. Ma deranjeaza tupeul romanesc care vorbese despre aceeasi lipsa crasa de educatie,"
au
fost declaratiile lui Maurice Munteanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fashion editorul este unul dintre cele mai asumate persoane publice din Romania care a acceptat de fiecare data sa vorbeasca deschis despre orientarea lui sexuala, dar si despre discriminarile de care a avut parte de-a lungul timpului pe baza acestui fapt.

Maurice Munteanu, una din putinele vedete asumate din Romania in ce priveste orientarea sexuala

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia. Vedeta vorbește în premiera despre cea mai grea perioada prin care a trecut micuța

Nu pentru ca as fi avut o prestatie discutabila, ci eram un element-surpriza pentru ca prima intrebare pe care Florin Zamfirescu mi-a pus-o la admitere a fost daca am sau nu o iubita.

Cand am spus ca nu am, s-a uitat la mine cu o banuiala si tot el a spus ca sper ca realizez ca asta ar putea fi o problema. Sigur, atunci erau alte vremuri, insa daca s-ar fi intamplat asta in 2022 l-ar fi asteptat un proces lung si costisitor si risca sa ramana si fara catedra," a dezvaluit Maurice Munteanu despre actorul si profesorul Florin Zamfirescu.