Maurice Munteanu, dezvăluiri în premiera despre accidentul pe care l-a suferit mama lui pe trecerea de pietoni: "Cineva nu i-a furat un an, ci mai mulți ani din viață"

Autor: Alice Popescu

Maurice Munteanu despre accidentul suferit de mama lui

Sursa: Instagram

Maurice Munteanu a povestit un episod mai putin cunoscut despre cea care inseamna practic totul pentru el si anume mama lui.

Maurice Munteanu a dezvaluit cateva detalii legate de mama lui care s-au petrecut in urma cu aproape 3 ani, mai exact in 2019 cand cea care i-a dat viata a fost accidentata pe trecerea de pietoni. In acea perioada incepusera restrictiile, iar fashion editorul a dezvaluit ca ii era foarte greu sa o vada la spital.

Citeste si: Maurice Munteanu, dezvăluiri în premiera despre cum l-a discriminat Florin Zamfirescu: "Daca s-ar fi întâmplat asta în 2022, l-ar fi așteptat un proces lung și costisitor"

Maurice Munteanu despre accidentul suferit de mama lui: "Eram evident foarte furios pentru ca nu i s-a furat un an din viata, ci mai multi ani pentru ca nu mai merge asa ca inainte. 

"Nici nu am cunoscut soferita, o femeie, o doamna, domnisoara, habar nu am. Sigur ca am iertat-o si mama a iertat-o. Cand am scris acel status eram evident foarte furios pentru ca nu i s-a furat un an din viata, ci mai multi ani pentru ca nu mai merge asa ca inainte.

Nu mai danseaza asa cum dansa inainte cu aceeasi forta si vitalitate. Din fericire este foarte independenta si din fericire avand un psihic foarte puternic si a trecut cu gratie peste aceste lucruri. Toate acestea au ajutat-o. Dar da, am iertat-o."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu si mama lui, relatie speciala

Citeste si: Maurice Munteanu desființează ținutele vedetelor de la Oscar, Dimineața cu noi, 30 martie 2022 Ce nu trebuie să porți niciodată pe covorul roșu

Maurice a mai subliniat inca o data faptul ca relatia cu mama lui este una extrem de speciala:" Aveam vreo patru sau cinci ani și făcusem amigdalita, o chestie care se întâmplă foarte des în copilărie, și îmi era foarte, foarte rău, aveam febra 39 și un semidelir.

Îmi aduc aminte că a intrat mama în camera și mirosea foarte frumos, a parfum, era coafata, îmbrăcată, avea o rochie cu spatele gol, și m-au chemat lângă pom. Tata instalase o macheta foarte mare pe care era un trenuleț și îi dăduse drumul, cu soldați, cu poduri și a fost efectiv o magie, a dezvaluit Maurice Munteanu in exclusivitate pentru kanald.ro.