Maurice Munteanu, dezvăluiri în premiera despre cum l-a discriminat Florin Zamfirescu: "Daca s-ar fi întâmplat asta în 2022, l-ar fi așteptat un proces lung și costisitor"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 apr 2022, 12:49

Ce spune Maurice Munteanu despre cum l-a picat la exament Florin Zamifrescu

Sursa: Instagram

Maurice Munteanu a dezvaluit pentru prima data detalii despre marea lui dorinta de a deveni actor, insa a avut de-a face cu o piedica mult prea mare si anume discriminarea..

Maurice Munteanu a povestit cateva detalii marcante din viata sa, iar unul dintre cele mai pregnante episoade a fost cel in care si-ar fi dorit foarte mult sa fie admis la UNATC, insa patru ani la rand a fost picat la examen. Fashion editorul si juratul Bravo, ai stil! Celebrities a declarat ca in acest moment este cine si-a dorit sa fie si cumva este mai bine ca n-a ajuns sa fie actor si ii multumeste comisiei care l-a picat cu ultima nota patru ani la rand.

Citeste si: Can Yaman, dezvăluiri exclusive făcute unui jurnalist italian despre relațiile intime din spatele camerelor cu actrița Demet Ozdemir

Maurice Munteanu, declaratii dure: "Daca s-ar fi intamplat asta in 2022 l-ar fi asteptat un proces lung si costisitor si risca sa ramana si fara catedra" 

"Nu pentru ca as fi avut o prestatie discutabila, ci eram un element-surpriza pentru ca prima intrebare pe care Florin Zamfirescu mi-a pus-o la admitere a fost daca am sau nu o iubita.

Cand am spus ca nu am, s-a uitat la mine cu o banuiala si tot el a spus ca sper ca realizez ca asta ar putea fi o problema. Sigur, atunci erau alte vremuri, insa daca s-ar fi intamplat asta in 2022 l-ar fi asteptat un proces lung si costisitor si risca sa ramana si fara catedra."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu: "Dreptul este pur si simplu o sincopa in parcursul meu profesional"

Citeste si: Maurice Munteanu, gest extrem făcut din dragoste: „M-am dus în barul meu preferat și am băut toate băuturile. Am făcut pe cineva să sufere foarte mult”

Maurice Munteanu a mai declarat intr-un interviu anterior ca tatal sau si-a dorit foarte mult ca urmeze Facultatea de Drept, asta dupa ce fashion editorul isi dorea ca in copilarie sa devina medic psihiatru, in adolescenta visa sa devina actor, iar dupa ce

a picat de 4 ori examenul la UNATC, s-a orientat spre Facultatea de Drept: "Nu mi-am dat licenta la Drept pentru ca nu m-a interesat cu adevarat niciodata. Tata si-a dorit foarte mult asta, chestia clasica in care copilul asculta o directie nu neaparat impusa ci indusa. Dreptul este pur si simplu o sincopa in parcursul meu profesional", a declarat fashion editorul.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.