Maurice Munteanu, gest extrem făcut din dragoste: „M-am dus în barul meu preferat și am băut toate băuturile. Am făcut pe cineva să sufere foarte mult”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 dec 2022, 06:50

Maurice Munteanu, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Maurice Munteanu vorbește rar despre viața lui personală, însă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, juratul emisiunii „Bravo, ai stil!” și-a deschis sufletul. Ce nebunii a făcut din dragoste?

Maurice Munteanu a reușit să își găsească echilibrul în ultima perioadă, însă recunoaște că au mai existat și momente dificile în viața lui. Când vine vorba despre dragoste, juratul de la „Bravo, ai stil!” afirmă că nu are o experiență vastă și că tocmai din această cauză a făcut foarte multe greșeli. Ce a dezvăluit Maurice Munteanu despre cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care a trăit-o până în prezent?

Ce nebunii a făcut Maurice Munteanu din dragoste? 

Maurice Munteanu a acceptat să vorbească despre viața lui personală în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, dezvăluind detalii pe care puține persoane le cunosc despre el. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut că s-a întâmplat de multe ori să nu procedeze tocmai corect față de persoana iubită, gesturile sale provocând suferință.

Referitor la cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care a trăit-o până în prezent, Maurice Munteanu a recunoscut că din cauza alcoolului a greșit mult și că acum regretă ceea ce s-a întâmplat atunci. 

„Nu știu dacă sunt nebunii, mi-ar plăcea să cred că am surprins plăcut. Din nefericire am surprins și neplăcut din cauza acelor excese la care te refereai mai devreme (n.r

posesivitate, gelozie). Din păcate, în momentul în care am avut cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții mele eram într-o perioadă nu tocmai fericită pentru că obișnuiam să consum foarte mult alcool, chestiune care nu se mai întâmplă în momentul de față. Deja a trecut un an, peste un an. Ar fi fost mult mai bine dacă nu s-ar fi întâmplat aceste lucruri atunci pentru că am făcut pe cineva să sufere foarte mult și acum regret foarte mult aceste lucruri.
Cred că mai am o problemă cu intimitatea, cu devoalarea intimității, cred că am această problemă și cred că are legătură cu faptul că am fost crescut așa într-un fel de clopot de sticlă.”,
a povestit Maurice Munteanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maurice Munteanu, declarații dureroase despre Răzvan Ciobanu: „De multe ori îmi vine în minte”

Maurice Munteanu, moment de sinceritate: „Nu am o experiență în relații”

Maurice Munteanu a povestit un episod nu tocmai plăcut petrecut într-un bar din Paris, când a comandat și consumat toate băuturile din bar.

Dând timpul înapoi, Maurice Munteanu regretă toate aceste excese, mărturisind că viața lui s-a schimbat radical de atunci. 

Juratul de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit că nu are o experiență prea mare atunci când vine vorba despre dragoste și că a avut doar 2 relații, însă doar una poate fi cosiderată cu adevărat serioasă. Astfel, acesta ar putea fi o posibilă explicație pentru comportamentul greșit pe care l-a avut în anumite momente din viața sa.

„Îmi aduc aminte cea mai frumoasă vacanță pe care am avut-o cu această persoană, la Paris, m-am dus în barul meu preferat și am băut efectiv toate băuturile din bar. A venit o notă de plată...ceva cutremurător. Acum nu aș mai face genul acela de exces pentru că mi se pare că nu așa cucerești pe cineva, nu prin genul ăsta de excese cucerești pe cineva, dar am un aliat de partea mea. Nu am o experiență în relații, nu am avut multe relații. Am avut 2 relații, de fapt doar una, hai să spunem două. Eu sigur nu eram pregătit pentru asta, pentru o relație.”, a adăugat Maurice Munteanu.

Citeste si: Maurice Munteanu s-a baricadat în toaleta unei benzinarii. Ce s-a întâmplat cu juratul Bravo, ai stil! Celebrities: "M-am închis în baie. Nu vrei să știi ce a fost acolo!"