Maurice Munteanu isi pierde rabdarea si este transant in editia din aceasta seara „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mai, fetita, tu nu intelegi ce iti spun!”

Editor Web: Bogdan Stanescu
Actualizat: 02 feb 2021, 08:00
Juratii Bravo ai stil! Celebrities

In editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata imediat dupa serialul de comedie „Moldovenii”, la Kanal D, cele opt aspirante la marele titlu de cea mai stilata celebritate din Romania vor avea de respectat in alegerea tinutelor, la alegere, prin tragere la soti, o tema din cele trei propuse de juriu: Holywood, Bollywood sau Arabesc.

Una dintre concurente crede ca merge la sigur, cu o tinuta vestimentara si un dans traditional bollywoodian, insa juratii se declara total dezamagiti de prestatia artistica a acesteia, dar si de alegerile vestimentare. Tanara isi apara cu dintii momentul pus in scena si outfitul prezentat, incercand sa gaseasca motive si explicatie pentru fiecare nemultumire venita din partea celor trei jurati.

„Mai, fetita, tu nu intelegi ce iti spun! Tu nu ai inteles ca, daca noi propunem o tema, spre exemplu anii ’20, atunci tinuta se adapteaz ala anii 2020.

Faci o tinuta de Bollywood, dar adaptata la cerintele actuale ale modei. Tu acum porti un costum ”, spune Maurice Munteanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce vor avea de spus ceilalti jurati cu privire la outfitul concurentei si cum vor nota acestia momentul veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a how-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 21:30, la Kanal D!

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul