Maurice Munteanu, la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive, despre tendințele în moda toamnă-iarnă 2022

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2022, 19:46

“E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută…”

Maurice Munteanu  este invitatul acestei săptămâni la “Duet cu Alexandra”, emisiunea prezentată de Alexandra Ungureanu, difuzată pe canalul de YouTube “theXclusive”. Îndrăgitul jurat de la “Bravo, ai stil!” povestește despre schimbările care au intervenit în viața sa, despre întâmplări ale adolescenței, dar și trenduri în modă.

Maurice Munteanu, la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive

Maurice Munteanu  aduce în atenție hainele din blană sintetică, o variantă accesibilă și prietenoasă.

Vedeta mărturisește că o haină de blană sintetică poate scoate din anonimat orice styling vestimentar, aceasta fiind un obiect de bază în jurul căreia se pot construi ținute spectaculoase, dacă sunt respectate câteva reguli de bază. 

Hainele din blană sintetică, și aici mă refer la volumele super glamour, genul de haine cum erau capele de vulpe din anii ’40 sau hainele până în pământ cu umeri foarte 80’, sunt un must have sezonul acesta. 

E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută. Închipuie-ți că-ți pui un tricou alb, o pereche de jeans și o haină de genul acesta și nu îți mai trebuie nimic; obții o chestii de super impact cu un styling simplu, cu 2-3 piese”,
 sfătuiește Maurice Munteanu în ceea ce privește  trendurile în moda acestui sezon toamnă iarnă 2022.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Exclusiv! Maurice Munteanu, critici dure la adresa influencerilor de pe Instagram: "Nu putem vorbi de modele sau repere"

Citeste si: Exclusiv! Maurice Munteanu, critici dure la adresa influencerilor de pe Instagram: "Nu putem vorbi de modele sau repere"

Interviul integral cu Maurice Munteanu, dar și un duet de colecție puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, aici:  

Citeste si: Maurice Munteanu, reacție incredibilă după ce un internaut l-a luat la bani mărunți pentru că postat o fotografie cu Regina Elisabeta a II-a: ”Regret dispariția unui simbol”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?