Maurice Munteanu, martorul unei scene violente: "Te nenorocesc, te joc în picioare!" Cum a reacționat fashion editorul

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 oct 2022, 10:21

Maurice Munteanu, martorul unei scene greu de descris in cuvinte

Sursa: Instagram

Fashion editorul a povestit in urma cu cateva ore despre o scena asa cum numai la romani se intalneste la care a fost martor fara sa vrea.

Maurice Munteanu a relatat cu o acuratețe lesne de imaginat atunci când povestește el deoarece are și stilul care îl caracterizează. Însă, de aceasta data nu mai era vorba de nimic comic sau ironic, ci de un fapt care "încă ne bântuie" pe noi romanii în ce privește educația și cum s-a întâmplat chiar lângă el, Maurice nu a putut rămâne indiferent și a postat întreagă scena pe Facebook.

Maurice Munteanu, martorul unei scene de o brutalitate tipic romaneasca

Citeste si: Exclusiv! De ce nu se apucă Maurice Munteanu de sală: "Locul ăla mă deprimă, mediul ăla nu mi se adresează, dar aș face TRX"

"În timp ce mă îndreptam discret către un și mai discret magazin de cartier, aud un urlet. Mă uit discret în dreapta și, în incinta unui loc de joacă pentru copii, văd un băiat de vreo 5 ani care se împiedicase alergând și care, cel mai probabil, se julise la genunchi.

Nimic mai firesc! Nu trec 2 secunde și aud un alt urlet. De data aceasta unul războinic! "Ionuț, te nenorocesc, te joc în picioare!". Și spre băiat se îndreaptă o doamnă, probabil bunica. Zdrang! Îi arde o scatoalcă care îi zdruncină copilului karma. Copilul începe să urle și mai tare. "Aaaa, îți bați joc de mine?". Și îi mai arde una, de data asta decisivă, să fie sigură că lecția de parenting a reușit și azi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Maurice Munteanu, reactie cu privire la scena vazuta

Îi distrugeți, doamnelor! De mici! Îi faceți pachet. Ei, la rândul lor, vor face la fel și iată cum se instalează discret dezechilibrul, a fost mesajul transant la fashion editorului dupa scena la care a fost martor.

Nici comentariile nu au intarziat sa apara pe pagina lui de Facebook de la cetatenele revoltate de acest aspect al vietii cotidiene romanesti: "Am crezut ca sintagma “bătaia e rupta din rai” a disparut, tot inapoiati am rămas!" 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.