Maurice Munteanu, mesaj emoționant pe Instagram după pierderea lui: "I miss you so much, baby boy!"

Autor: Alice Popescu

Maurice Munteanu alaturi de cainele lui, Victor

Sursa: Instagram

In a doua zi de Anul Nou, Maurice Munteanu, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, a postat un mesaj dureros pe Instagram.

Maurice Munteanu, unul dintre cei mai asumati fashion editori din Romania si jurat Bravo, ai stil! Celebrities a postat in a doua zi de Anul Nou un mesaj emotionant pe pagina lui de Instagram. Mereu pus pe glume in platoul Bravo, ai stil! Celebrities si in culisele competitiei, Maurice Munteanu nu ezita sa isi arate si latura sensibila desi multi printre care si concurentele fashion show-ului il considera un dur. 

Citeste si: Maurice Munteanu, amor nebun în cele mai neobișnuite locuri publice: "Da, am făcut!" Juratul Bravo, ai stil! Celebrities a povestit cu lux de amănunte

Juratul Bravo, ai stil! Celebrities, mesaj emotionant pe Instagram

In urma cu un an, Maurice Munteanu a rabufnit pe Facebook atunci cand toata lumea il tot intreba de ce nu mai posteaza imagini cu cainele sau, Victor.

A rabdat ce a rabdat si fashion editorul a scris un comentariu mai usturator catre cei care au tot insistat ca el sa dezvaluie ce s-a intamplat cu Victor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"V-ați schimbat cățelul?"- una dintre miile (nu exagerez) de întrebări idioate, pe care le primesc zilnic, de când în viața mea a apărut Jean. Această lipsă totală de discreție mă scârbește. Nu, nu mi-am schimbat cățelul. Victor a murit! Acum sunteți mulțumiți? Din moment ce îl postam constant, iar de la un moment dat am început să îl postez pe Jean, cam ce credeați că am făcut cu el? Că l-am vândut, că l-am împăiat? Oh, și nu aș fi scris dacă nu aș fi primit întrebările și de la persoane pe care le

consideram civilizate. Ei bine, nu sunt civilizate. Asta ca să fiu politicos deși n-ar trebui." 

Citeste si: Maurice Munteanu, dezvăluiri fără perdea: "Da, am plătit pentru favoruri intime. Care a fost cea mai indecentă propunere făcută fashion editorului

Maurice Munteanu, imagine emotionanta pe Instagram alaturi de Victor

Ei bine, astazi, 2 ianuarie 2022, Maurice Munteanu dezvaluie pe Instagram ca ar fi fost ziua lui Victor, adoratul sau companion: "Astăzi ar fi fost ziua lui Victor.

I miss you so much, baby boy! 🤍" Imediat Raluca Badulescu a reactionat si nu doar ea, ci si alti urmaritori si fani ai fashion editorului care au incercat sa-l consoleze cu o vorba buna: "Cel mai mare gol pe care ti-l poate lasa cineva in suflet."  

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.