Maurice Munteanu s-a baricadat în toaleta unei benzinarii. Ce s-a întâmplat cu juratul Bravo, ai stil! Celebrities: "M-am închis în baie. Nu vrei să știi ce a fost acolo!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 oct 2022, 04:35

Juratul Bravo, ai stil! Celebrities, peripetii intr-o benzinarie

Sursa: Captură KANAL D

Maurice Munteanu a povestit spre deliciul celor prezenti in platoul Bravo, ai stil! Celebrities ce s-a intamplat in momentul cand a ajuns la o benzinarie.

Maurice Munteanu este enciclopedie ambulanta cand vine vorba de intamplarile din viata lui si nu sunt putine dupa cum au putut remarca si telespectatorii Bravo, ai stil! Celebrities. Fie ca este vorba despre o postare pe retelele de socializare sau o intamplare povestita prin viu grai, Maurice nu se dezminte atunci cand face omul sa rada chiar si daca subiectul principal este chiar el.

Citeste si: Tibi Clenci se consideră sau nu mai bun decât Catalin Botezatu în rolul de jurat la Bravo, ai stil Celebrities? Răspunsul neașteptat al celebrului fotograf

Maurice Munteanu s-a inchis in toaleta unei benzinarii in drum spre munte

Maurice Munteanu: "Eu sa fac pipi la benzinarie si sa mai imi iau si eu acolo un croissantel si ce dracu isi ia omul acolo. Mai, fetita, nu apuc sa intru in benzinarie, ma dau jos din masina si vad 3 autocare pline de copii, 3. Fetita mea, pline. M-au ginit. Eu, ca o capriaoara in benzinarie, printre munti si aia care se apropiau.

Trei autocare spre mine si eu eram inchis in baie. Nu vrei sa stii ce a fost acolo, Viviano. De asta spun ca te inteleg foarte bine cu Brasovul
, i-a spus juratul in timpul analizei tinutei Vivianei Sposub.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu si-a schimbat stilul de viata si a reusit sa slabeasca peste 23 de kilograme

Citeste si: Jurații Bravo, ai stil! Celebrities, în stare de șoc după revolta Adinei Halas! Concurenta, în hohote de plâns și-a strigat nemulțumirea

Maurice Munteanu, una din cele mai iubite personalitati publice din domeniul modei din Romania, face de fiecare data deliciul admiratorilor sai.

Nu putine sunt comentariile din ultima perioada care il complimenteaza pe juratul Bravo, ai stil! Celebrities care in momentul de fata este intr-o forma fizica de invidiat. Fashion editorul a recunoscut ca si-a dorit sa slabeasca si are un stil de viata sanatos fiind nevoit totodata sa isi schimbe si hainele pentru ca deja sunt prea largi. Intrebat daca merita efortul, juratul a raspuns ca, cu siguranta, este cea mai buna alegere.
"Arați foarte bine! Dar cum ai făcut sa ai așa o voința? Pe tru ca e foarte greu sa-ți schimbi stilul de viața/ Te rog frumos sa ne spui si noua ce dietă ții de-ai ajuns sa arăți atât de bine, vreau si eu sa fac la fel au fost cateva dintre comentariile lasate pe paginile de socializare ale fashion editorului. Maurice le-a si raspuns la scurt timp: "Nu țin dietă, nu cred în diete.
Mănânc civilizat, fără zahăr, alcool, prăjeli, pâine & co.