Maurice Munteanu, scos din minți de Anda Adam. Juratul s-a ridicat de pe scaun: "Cu mine nu-ți merge!" Cu ce l-a înfuriat artista

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 aug 2022, 14:15

Cum a rabufnit concurenta la adresa juratului de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam si Maurice Munteanu au avut un moment la Bravo, ai stil! Celebrities in care s-au duelat in replici taioase.

Maurice Munteanu nu a apreciat sub nicio forma tinuta prezentata de Anda Adam in aceasta editie Bravo, ai stil! Celebrities. Mai mult, juratul i-a explicat de ce acest tip de rochie nu ii vine bine si de ce tot styling-ul este un cliseu. Suparata ca simte ca la fiecare editie, Maurice are numai lucruri de criticat in ce o priveste Anda a rabufnit si ea in fata juratilor.

Maurice Munteanu, enervat la culme la Bravo, ai stil! Celebrities de reactia Andei Adam

Citeste si: Răfuială de zile mari în culise între Anda Adam și Nicoleta Dragne din cauza unei greșeli gramaticale

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice: "Rochia este de o uratenie rara dintr-un material sinistru, dar arata groaznic. Tot ce ai facut cu aceasta rochie trimite cu gandul la o glorie apusa a unui litoral sau la marele faliment al salonului spaniol. Chestia din zona capului este foarte cliseica. E mama cliseului."

Anda Adam: "Sunt curioasa daca tie iti place ceva la mine oricum as veni.

Textura materialului nu e buna, dar e o matase de cea mai buna calitate. Daca vin sport, nu e bine, daca vin cu sacoul am sanii prea mari, daca vin cu rochita, textura...Faptul ca am tuns parul, am renuntat la palton. Orice schmbare, orice inventivitate, nu e buna. Maurice, dar nu ai argumentat. Sacou mulat nu pot sa port.

Reactia Andei Adam la comentariile lui Maurice Munteanu la Bravo, ai stil! Celebrities 

Maurice Munteanu: "Tu de fiecare spui ca porti un dialog, dar nu porti, vorbesti intr-una si peste oameni si faci asta constant. Cizmele nu te avantajeaza, rochia nu te avantjeaza din cauza formelor, asta nu e o rochie care se poarta pe tipul asta de forme. Machaiajul nu te avantajeaza. Eu nutrebuie sa demonstrez nimic, eu fac asta prin pictorialele mele. Cu mine nu iti merge, nu sunt concurenta!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.