Maurice Munteanu și-a ieșit din fire când a văzut cum s-a prezentat concurenta la ''Bravo, ai Stil''. Cum a reacționat Milena: „Nu-mi este apreciată o muncă minimă”

Autor: Madalina Maftei

Maurice Munteanu crede ca Milena are stilist

Sursa: Captură KANAL D

Ținuta Milenei a trezit suspiciuni în rândul juraților! Concurenta este acuzată că primește ajutor, iar ținuta din această seară nu a fost făcută de ea.

Milena a optat pentru un look actual, extrem de diferit de styling-urile pe care le-a făcut până acum, ceea ce i-a făcut pe jurați să se ducă imediat cu gândul că tânăra concurentă primește ajutor din partea cuiva, ținuta nefiind deloc pe calapodul ei.

Maurice Munteanu dă de pământ cu Milena: ” Vorbim despre o concurentă care a intrat în această competiție îmbrăcată execrabil”

Maurice Munteanu nu vrea să creadă nici în ruptul capului că ținuta cu care Milena s-a prezentat în ediția din această seară este făcută exclusiv de ea. Juratul a ținut să puncteze că pentru o concurentă care s-a îmbrăcat dezastruos de la începutul competiției și până recent este exclus să aibă o asemenea revenire.

Maurice Munteanu:  Ce te-a oprit o lungă perioadă de timp să nu te joci cu niște bigudiuri, cu niște creionașe, pentru că arătai aproximativ la fel.

Matale mi-ai spus acum două, trei ediții dar că nu a fost neapărat o strategie dar că tu de la un punct încolo ai decis să ne arăți ce poți.

Deci tu știai de fapt să faci niște combinații, știai să le readuci la viață prin diverse machiaje și coafuri, dar nu ai vrut să faci asta la „Bravo, ai stil!”. Planează un ceva, un țânțar, e ceva în platou.

Nu-mi displace ținuta pe care o porți în această seară.”

Citește și: Ce se poartă vara aceasta în materie de make-up? Sfaturile lui Alexandru Abagiu pentru un machiaj perfect| EXCLUSIV

Milena O să vă arăt arhiva și o să vedeți că sunt ochelarii mei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu:  Nu trebuie să-mi arăți arhiva. Vorbim despre o concurentă care a intrat în această competiție îmbrăcată execrabil. Care nu numai că nu făcea styling, nu putea să combine o geantă cu niște pantofi. Brusc...

Milena:  Mi-am revenit din starea respectivă, dar eu consider că a fost o creștere treptată.

Maurice Munteanu:  O fată pasionată de modă nu are cum să dea acele rateuri care țin de o zonă de minim bun simț.

Maurice Munteanu:  Repet, nu ai revoluționat styling-ul. Așa se îmbracă 4 milioane de fete la clubul din Călărași. Nu despre asta e vorba. Ce te-a oprit? Nu cred că ai făcut tu ținuta.

Milena este profund dezamăgita de reacția juratului și și-a spus punctul de vedere:

„Nu-mi este apreciată o muncă minimă, pe care oricine poate să o facă.

Ținuta pe care am făcut-o eu există făcută și răsfăcută de o grămadă de tinere. Nu este vreo revoluție. Faptul că se crede că nu sunt capabilă să iau un costum, mă dezamăgește. Nu este ca și cum nu am mai venit cu costume din mass market”.

Citește și: Reacția incredibilă a Ralucăi Bădulescu când a văzut cum s-a prezentat o concurentă Bravo, ai stil: ”E creepy rău”