Maurice suspectează din nou mâna unui stilist în ținuta Andreei! „Sunt aici niște detalii pline de taină”. Detaliul care a făcut diferența în ținuta de astăzi

Autor: Lavinia Medrea

Maurice suspectează din nou mâna unui stilist în ținuta Andreei

Sursa: Captură KANAL D2

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”, Andreea a intrat din nou „sub lupa” juraților cu ținuta ei.

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Andreea a fost luată în vizor, din nou, cu ținuta ei. Concurenta a adăugat un obiect vestimentar care a făcut diferența, lucru care a fost bănuit ca fiind mâna unui stilist.

Maurice suspectează din nou mâna unui stilist în ținuta Andreei

Astăzi, Andreea și-a pregătit o ținută pentru a merge să-și cumpere încă două steluțe. Concurenta își dorește să aibă trei stele, precum calificativele pe care le tot primește.

„Îmi place costumul. Am ceva cu lungimea pantalonilor, nu îmi place acea lungime, dar îți vine foarte bine, îmi place partea de sus, în special, și cam atât. Îmi place cum arată, doar lungimea mă deranjează.

Nu-mi place mie, personal, lungimea. Ori sunt lungi până-n pământ, ori scurți”
, a spus Carina, despre ținuta Andreei.

„Arată ciorapii la cameră, vreau să-i văd! Ce nu e ok la acești ciorapi vreau să știu”, a spus Maurice, care a observat imediat un detaliu important.

Citește și: „Sunt prea amabile pentru emisiunea asta” Alina, Sorina și Beatrice, luate în vizor. Cine este concurenta care afirmă că cele trei nu-și arată adevărata față

„Nu au fost gândiți așa. Mă dureau picioarele și i-am cerut Constanției o pereche de ciorapi, n-aș fi vrut să pun (n.r.: ciorapi). Nu-mi intrau papucii”, a declarat Andreea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faptul că Andreea a adăugat ciorapii negri din dantelă la ținuta de astăzi a făcut diferența cu totul. Maurice a suspectat imediat mâna unui stilist.

Citește și: Andreea a venit direct cu steluțele la ea. Tânăra a scos una dintre acestea chiar din geantă, spre mirarea juraților: „Cât de pregătită să fie ea?!”

„Aia e o tușă stilistică foarte bine plasată, ciorapi din dantelă negru la loafers deschis la culoare și cu o geantă neagră, nu bej cum ar fi pus majoritatea oamenilor.

Femeile simt nevoia, de cele mai multe ori, dacă au pantofi negri să-și pună geantă neagră. Poate arăta bine dar, de cele mai multe ori, nu arată bine. Faptul că există și un ciorap negru din dantelă combinat cu loafers bej stabilizează și mai bine, din punct de vedere stilistic, ținuta, care ținută, de altfel, este, din nou, foarte bine controlată inclusiv prin alegerea acestui tip de aviatori cu lentile 24 hours, adică sunt aici niște detalii pline de taină, de surprize, de mistere și de întoarceri.
Mie-mi place foarte mult ținuta din seara aceasta”
, a declarat Maurice.

Și Raluca Bădulescu o ține pe Andreea „sub lupă”

„Și eu sunt un fan al ținutei tale, îți spun sincer că te prinde foarte bine această culoare. În ceea ce privește partea de beauty, îmi place la nebunie fardul de ochi pe care l-ai aplicat, un maro monocromatic peste care ai pus gloss, lucru care îți dă foarte multă prospețime”, a declarat Alexandru Abagiu, despre ținuta Andreei.

Maurice nu este singurul care a suspectat-o iar pe Andreea că a primit ajutor de la un stilist. Chiar și Raluca Bădulescu a afirmat că Andreea este „sub lupă”, având în vedere stilizarea făcută de concurentă.

„Andreea este sub lupă! Inutil să repet ce au spus pisicile mele deja (n.r.: ceilalți doi jurați), este o ținută foarte bună. Bravo, ai stil, Andreea!”, a declarat Raluca Bădulescu.