Mavi din "Dragoste si ura", momente unice! Celebra actrita a participat, alaturi de Presedintele Turciei si de alte personalitati, la vizita oficiala a trupelor militare din tabara de la Hatay! Iata cum a fost surprinsa Burcu Kiratli alaturi de soldatii t

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 apr 2018, 12:08
video Foto(5)

Burcu Kiratli a trait pentru prima data in viata momente de mare incarcatura emotionala, in timpul vizitei oficiale intr-o tabara militara.

Alaturi de alte celebritati, Burcu Kiratli a participat duminica la vizita oficiala a Presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, desfasurata in tabara militara de la Hatay, care a avut drept principal scop, sustinerea soldatilor turci, care au dovedit pana in prezent cat sunt de curajosi si demni in toate operatiunile realizate pana in prezent.

Printre invitati s-a aflat si celebra actrita Burcu Kiratli, care s-a aratat deosebit de incantata de grandoarea momentului, simtindu-se onorata de faptul ca se afla alaturi de insusi Presedintele tarii sale, dar si de soldatii bravi turci, alaturi de care si-a dorit enorm
sa se fotografieze.

Actrita a tinut sa impartaseasca momentel speciale traite in tabara militara si cu fanii sai din mediul virtual, unde a publicat cateva imagini inedite si a transmis un mesaj special:
"Astazi, cu participarea presedintelui nostru, am fost impreuna cu soldatii nostri in Hatay, fiind unul dintre momentele cele mai speciale ale vietii mele! Este frumos sa fii alaturi de soldatii nostri si sa ii faci sa zambeasca! Fie ca Allah sa fie ajutorul si sprijinul vostru!"