Mavi din "Dragoste si ura", premiata pe scena celei mai importante gale dedicata actorilor din Turcia! Iata ce distinctie a primit frumoasa Burcu Kiratli si ce tinuta eleganta si sexy a ales pentru fericitul eveniment!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 mai 2018, 16:32

Burucu Kiratli este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Burcu Kiratli s-a nascut in 1989, in Istanbul. Intr-o familie care facea parte deja din lumea mondena a Turciei, deoarece parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz erau deja jurnalisti renumiti in presa turca. Burcu si-a descoperit pasiunea pentru actorie inca de mica si a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in 2011 a devenit actrita cu drepturi depline.
La numai doi ani de la terminarea studiilor, in 2013, Burcu a fost cooptata sa joace un rol important in primul ei proiect cinematografi, intitulat "Peri Masali".

Pentru a duce la bun sfarsit acest rol, tanara actrita a fost nevoita sa recurga la un mare sacrificiu de dragul meseriei sale, acesta si-a tuns parul si a acceptat sa joace cheala. Au urmat alte roluri in seriale turcesti de succes precum: "Su ve Ates" (2013), "Dirilis Ertugrul" (2014) si "Bizim Hikaye" (2015).
In 2016 a primit propunerea de a juca in serialul "Dragoste si ura", o incitanta poveste de iubire, dintre Ali (Emrah Erdogan) si Mavi (Burcu Kiratli).

Frumoasa actrita petrece foarte mult timp pe platourile de filmare in ultima perioada, insa putinul timp liber, adora sa se relaxeze si sa recurga la diverse activitati care sa-i alunge stresul cotidian.

In urma cu patru zile, celebra actrita Burcu Kiratli a participat la Gala Premiilor "Palmierul de Aur 2018", in cadrul careia au fost premiati cei mai buni actori din serialele turcesti.

Burcu Kiratli a ales sa poarte o rochie extrem de eleganta, neagra, lunga, stramta, cu un slit adanc si sexy, care a atras privirile tuturor. Actrita a primit premiul pentru "Cea mai buna actrita a anului".

 

Altın Palmiye ödüllerinde halk oylaması ile Yılın Kadın Oyuncusu ödülünü almak büyük bir onurdu. Oy veren herkese binlerce teşekkürler Aşk Ve Mavi Yılın Dram Dizisi ödülüne layık görüldü. Ödülü tüm ekibimiz adına canim yönetmenim @hakanarslan.official aldı. Ve sevgili yapımcımız Mehmet Yiğit Alp NTC YAPIM ile Yılın Yapımcısı ödülünü aldı Bize bu 3 ödül mutluluğunu yaşatan siz sevgili seyircimeze çook teşekkürler  En büyük motivasyonumuz sizsiniz Veeee tabiki beni geceye hazırlayan kahramanlar bisem biki herzamanki gibi @fidansimsekuğurum Makyajım  vazgeçilmezim @burcin.goksu sihirli ellerine emanetti ve sonsuz mutlulukla yanından çıktım yine yine Saçlarım iseee @orhancakalofficial muhteşemdi. #altinpalmiye #goldenpalmawards

O postare distribuită de Burcu Kıratlı (@burcukiratli23) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.