Mavi din "Dragoste si ura", surprinsa in cele mai tandre ipostaze! Iata ce imagini inedite cu frumoasa Burcu Kiratli au facut deliciul fanilor ei din mediul virtual!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2018, 10:38
video Foto(5)

Burcu Kiratli este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Burcu Kiratli s-a nascut in 1989, in Istanbul. Intr-o familie care facea parte deja din lumea mondena a Turciei, deoarece parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz erau deja jurnalisti renumiti in presa turca. Burcu si-a descoperit pasiunea pentru actorie inca de mica si a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in 2011 a devenit actrita cu drepturi depline.


La numai doi ani de la terminarea studiilor, in 2013, Burcu a fost cooptata sa joace un rol important in primul ei proiect cinematografi, intitulat "Peri Masali".
Pentru a duce la bun sfarsit acest rol, tanara actrita a fost nevoita sa recurga la un mare sacrificiu de dragul meseriei sale, acesta si-a tuns parul si a acceptat sa joace cheala. Au urmat alte roluri in seriale turcesti de succes precum: "Su ve Ates" (2013), "Dirilis Ertugrul" (2014) si "Bizim Hikaye" (2015).
In 2016 a primit propunerea de a juca in serialul "Dragoste si ura", o incitanta poveste de iubire, dintre Ali (Emrah Erdogan) si Mavi (Burcu Kiratli).

Frumoasa actrita petrece foarte mult timp pe platourile de filmare in ultima perioada, insa putinul timp liber, adora sa se relaxeze si sa recurga la diverse activitati care sa-i alunge stresul cotidian.

De curand aceasta a fost surprinsa in cele mai tandre ipostaze, pe care le-a impartasit si fanilor sai din mediul virtual. Burcu Kiratli a publicat cateva imagini inedite, pe contul ei de socializare, in care a aparut in compania unui iepusar superb pe care il admira cu multa tandrete.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.