Mavi din "Dragoste si ura" traverseaza o perioada dificila in viata personala! Iata ce anume i s-a intamplat celebrei actritei Burcu Kiratli!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2018, 17:00
video Foto(6)

Conform presei din Turcia, actrita Burcu Kiratli s-a despartit de omul de afaceri Polat Sadunoglu, in urma cu trei luni.

Desi pozau mereu intr-un cuplu fericit, Burcu si Polat au decis sa puna capat relatiei lor, dupa aproape doi ani, in care au trait momente frumoase impreuna si se indreptau cu pasi repezi spre casatorie.


La inceputul anului 2016, Burcu Kiratli a fost cooptata in productia "Dragoste si ura" si tot in acea perioada tanara actrita l-a intalnit pe sarmantul om de afaceri Polat Sadunoglu, de care s-a indragostit iremediabil si au format rapid un cuplu.
Dupa mai multe relatii esuate, Burcu Kiratli spera ca in sfarsit soarta i-a suras si i-a scos in cale barbatul vietii sale.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.