Mavi din serialul "Dragoste si ura", aparitie uluitoare pe scena unui renumit show de talente din Turcia! Iata cu ce melodie a uluit publicul frumoasa actrita Burcu Kiratli!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 feb 2018, 12:16
video Foto(6)

Burcu Kiratli este considerata una dintre cele mai sexy si talentate actrite si cantarete din Turcia.

Burcu Kiratli s-a nascut in 1989, in Istanbul. Intr-o familie care facea parte deja din lumea mondena a Turciei, deoarece parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz erau deja jurnalisti renumiti in presa turca. Burcu si-a descoperit pasiunea pentru actorie inca de mica si a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in 2011 a devenit actrita cu drepturi depline.


La numai doi ani de la terminarea studiilor, in 2013, Burcu a fost cooptata sa joace un rol important in primul ei proiect cinematografi, intitulat "Peri Masali".
Pentru a duce la bun sfarsit acest rol, tanara actrita a fost nevoita sa recurga la un mare sacrificiu de dragul meseriei sale, acesta si-a tuns parul si a acceptat sa joace cheala. Au urmat alte roluri in seriale turcesti de succes precum: "Su ve Ates" (2013), "Dirilis Ertugrul" (2014) si "Bizim Hikaye" (2015).


In 2016 a primit propunerea de a juca in serialul "Dragoste si ura", o incitanta poveste de iubire, dintre Ali (Emrah Erdogan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in ciuda dificultatilor de
tot felul. Ali (Emrah Erdogan), in varsta de treizeci de ani, este fiul unei familii bogate.

Celebra Burcu Kiratli s-a remarcat in urma cu trei ani si pe scena unui renumit show de talente, in cadrul unei editii speciale, realizata cu prilejul sarbatorilor de iarna. Desi a pasit pe scena cu mari emotii, Burcu a avut o interpretare spectaculoasa, reusind sa incante publicul cu vocea sa superba.

Burcu a purtat o rochie alba, scurta si extrem de sexy, care i-a pus in valoare silueta perfecta.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.