Mavi, “problema spinoasa” pentru Yuksel! Ce se intampla astazi in "Dragoste si ura", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 sep 2020, 05:40

Cemal nu mai are scapare! Mumtaz nu tine cont de parerea fiicei lui, Feride, care nu face altceva decat sa ii puna “bete-n roate” in ceea ce priveste relatia cu Hasibe.

Chiar daca tatal ei a avertizat-o sa nu se mai implice in viata lui sentimentala, Feride nu renunta; tanara gaseste un aliat de “nadajde”, in persoana lui Ilyas. Situatiile amuzante sunt la ordinea zilei cand cei patru interactioneaza.  

Yaman continua “presiunile” asupra tatalui sau si simpla lui prezenta in conac, deranjeaza. Tanarul stie insa, foarte bine ce face si nu este dispus sa renunte la planul sau.

Actiunile lui Yaman dau nastere multor neintelegeri in familia Gorecki. 

Intamplarea face ca Yaman sa afle de obsesia lui Cemal pentru Yuksel si nu-i pica prea bine, atunci cand Safiye ii spune adevarul despre cei doi. 

Mavi devine cea mai “spinoasa” problema a lui Yuksel. Cum Mavi si Yaman ajung sa se vada zilnic, amandoi locuind in acelasi conac, Yuksel se simte amenintata de prezenta rivalei sale. 

In mod cert, Yuksel intervine intre cei doi, astfel incat acestia sa nu se mai intalneasca niciodata. Cemal nu mai are nicio scapare. Barbatul primeste un plic in care regaseste dovada uciderii fratelui sau, Ali. Cemal incearca disperat sa faca disparuta filmarea care il invinuieste de uciderea lui Ali si se intalneste cu santajistul.