Max Dadashev a murit. Ce i-a spus antrenorul lui, inainte sa primeasca lovitura finala: "Ești prea lovit.Te rog, Max. Lasă-mă să fac asta"

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 03:05

Maxim Dadashev, unul dintre boxerii de mare perspectivă la categoria uşoară, a încetat din viaţă, ca urmare a K.O.-ului suferit vineri, în lupta cu Subriel Matias.

Camerele au surprins dialogul dintre antrenorul pugilistului rus, Buddy McGirt, și Maxim Dadashev, înainte ca meciul să fie oprit. Se poate auzi cum tehnicianul îl cere permisiunea lui Dadashev să ceara ca meciul să fie oprit. "Voi opri lupta. Ești prea lovit.Te rog, Max. Lasă-mă să fac asta. Dacă nu o fac eu, arbitrul va opri lupta", i-a spus antrenorul lui Dadashev înainte ca meciul să fie oprit, potrivit celor de la The Sun.

" A făcut totul ca la carte la antrenamente, nu au fost probleme. Nu pot să gândesc lucid acum. Ce aș fi putut face diferit? Dar el era pregătit pentru meci. În sportul ăsta însă, un singur pumn te poate aduce aici”, a mai spus Buddy McGirt pentru cei de la ESPN.

Veste teribilă: Maxim Dadashev a încetat din viaţă la doar 28 de ani

Învins de Subriel Matias prin K.O., rusul a fost dus de urgenţă la UM Prince George's Hospital Center. Acolo, a trecut printr-o operaţie de două ore, iar medicii au apelat la coma indusă. Totuşi, cadrele medicale au rămas rezervate privind recuperarea lui Dadashev.

După trei zile de luptă, corpul lui Dadashev a cedat. Din câte se pare, el ar fi rămas cu sechele pe creier, din cauza loviturilor primite.

Vestea este una extrem de tristă pentru boxul mondial, mai ales că mulţi specialişti îl vedeau un pugilist cu potenţial enorm.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Voi lupta pentru un titlu mondial în curând", spunea Dadashev înainte de confruntarea cu Subriel Matias.

În vârstă de 28 de ani, Dadashev avea un palmares foarte bun: 13 victorii şi o singură înfrângere, la profesionişti.

sursa: digi24.ro

Citeste si: Dramă în București! Un bărbat s-a aruncat în fața metroului în această dimineață

Citeste si: Facebook, amenda de 5 miliarde de dolari. Cum a reactionat Mark Zuckerberg

Citeste si: Actorul Rutger Hauer a murit la vârsta de 75 de ani

 

Taguri: