Meciul Romania-Norvegia de duminica seara ar putea fi ANULAT! Decizia autoritatilor

Author: Oana Iosif
Actualizat: 19 nov 2020, 11:16

Meciul Romania-Norvegia care urmeaza sa aiba loc duminica seara ar putea fi anulat, dupa ce jucatorul Omar Elabdellaoui a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

UPDATE: ''Comisia de Disciplină a UEFA a analizat astăzi cazul meciului anulat dintre România şi Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde meciul cu 0-3. NFF are la dispoziţie cinci zile pentru a solicita motivarea deciziei. După aceasta, NFF va decide dacă va face apel'', se arată în comunicat.  

Meciul dintre Norvegia si România, în Liga Naţiunilor, a fost anulat după ce autorităţile sanitare norvegiene au împiedicat echipa reprezentativă să decoleze spre România, în urma unui test pozitiv la un jucător, Omar Elabdellaoui.

Citeste si: Ultima săptămână a lui Mirel Rădoi pe banca naționalei României?

Norvegia anulase şi partida amicală cu Israelul după un caz pozitiv în echipa israeliană.

Echipa nationala a Norvegiei trebuia sa decolzeze astazi catre Romania, insa a ramas blocata in Oslo. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Si conferinta de presa a antrenorului, dar si antrenamentul oficial au fost anulate. Autoritatile din Norvegia au interzis deplasarea lotului oficial spre Romania. 

Asadar meciul Romania- Norvegia de maine ar putea sa nu mai aiba loc. 

Citeste si: Ce simțea Gică Popescu atunci când Gică Hagi era ales cel mai bun fotbalist al anului? Incredibil ce făcea mereu la început de an: "De fiecare dată, pe 1 ianuarie..."