MECIUL SECOLULUI! Adevaratul derby mondial  se joaca intre Liderul Potcoava si Inter Meteor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:12

Ce scandal de pomina a izbucnit in campionatul de fotbal al romilor! Imaginile sunt savuroase!

Mai rosii la fata decat cartonasul arbitrului sunt antrenorii echipelor Inter Meteor si Lideru Potcoava! Nu pot sa se bucure nici de oile sacrificate in cinstea marelui derby, nici de suporterii infocati sau de admiratoarele cu batice! Care sa le fie oare supararea?

Un oficial de la Potcoava vorbeste precum ii suteaza jucatorii. De nervi, abia daca isi poate spune oful. Noroc ca am inteles oricum: unii ii acuza pe altii de fraudarea meciului.

Pana sa se ajunga la scandal, s-a jucat in liniste. Nevestele abia daca au respirat intre pasele sotilor, de parca barbatii ar fi fost la razboi, nu pe teren. Calmul de care dau dovada pirandele ar putea s-o inspire si pe faimoasa Shakira- cand joaca Pique parca sta pe carbuni incinsi!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„ Sunt bulibasa rromilor si prezint aceasta echipa! Ne luptam (n.r.

pana) la suferinta sa castigam meciul acesta, ca e important, foarte important. Suntem pe primul loc daca retinem victoria aceasta. Si-o retinem!”,
a declarat unul dintre jucatori.

Indarjirea din declaratii s-a vazut si pe teren: pacat ca unora le-a lipsit norocul. Prima repriza s-a incheiat la egalitate. Pirandele au inceput sa-i critice pe jucatori- aratau mai bine sezonul trecut. Intre timp, au mai pus ceva kilograme pe ei- n-o spunem noi, ci femeile din galerie.

Nu-i de mirare ca echipamentul parca plesneste pe unii dintre jucatori. Pana la urma, meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Inter Meteor.

 

Taguri: