Medalion de porc cu sos de sfecla rosie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:09

Se serveste cu garnitura de cartofi copti!

Ingrediente

Muschiulet de porc 1 kg
Sare, piper
Sfecla rosie 500 g
Ceapa rosie 1 buc
Rozmarin
Ulei 50 ml
Crema de hrean 50 g
Vin rosu 50 ml
Otet de zmeura 5 ml
Unt 40 g


Mod de preparare

Intr-o tava se pune sfecla rosie intreaga cu ceapa rosie, rozmarin, sare, piper, ulei.

Se coace 90 minute la cuptor.
Se pregateste carnea.
Se fasoneaza, se condimenteaza si se portioneaza.
Bucatile de carne se rumenesc, cate 2-3 minute pe fiecare parte,intr-o tigaie cu putin ulei, se scot pe o farfurie, se pun in folie de aluminiu si se introduc in cuptor la 150 grade pentru 5 minute.
Se pregateste sosul de sfecla rosie.
Dupa ce s-a copt sfecla, se curata, se taie cubulete si se caleste in unt.

Se stinge cu vin rosu, se pune crema de hrean si apoi se paseaza.
Se condimenteaza si pune otetul de zmeura.
Se serveste cu garnitura de cartofi copti cu chimen.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.