„Medic, medic’’. Florica Baboi a fost scoasă pe brațe din apă! Concurenta a cedat chiar in timpul probei, la Insula de 1 milion

Autor: Diana Ghita

Ce a făcut-o pe Florica Baboi să renunțe la probă

Sursa: Captură KANAL D

Andrei, Cristi, Renata și Florica Baboi s-au întrecut în cadrul primei probe, însă, la un moment dat, Flori a simțit că nu poate duce la sfârșit proba.

Florica Baboi s-a întrecut în apă cu Andrei, Cristi și Renata, însă, din păcate, concurenta, care a fost nominalizată a doua oară, consecutiv, nu a putut finaliza proba, întrucât au lăsat-o puterile.

Florica Baboi s-a accidentat în cadrul probei

În ediția anterioară a emisiunii „Insula de 1 milion”, Andrei a picat la ruletă, ceea ce i-a oferit șansa de a alege participanții la probele de astăzi.

Înainte de a nominaliza concurenții, acesta a pus la punct, împreună cu tribul său, strategia de a elimina un concurent din Tabăra Sudicilor.

Astfel, Camp-ul Vesticilor a ales să o elimine din competiție pe Florica Baboi, din dorința de a destabiliza Tribul Sudicilor, întrucât ea este un membru foarte important, care ține unită respectiva tabără. 

Pentru a fi sigur că strategia va avea rezultate, Andrei a ales doi membri puternici din tribul său, de care a fost sigur că fac față probelor, și, de asemenea, s-a autonominalizat, întrucât nu a vrut să piardă miza dublă

a probelor, anunțată de Cosmin Cernat la ruletă.

Citește și: Flori, bucătăreasa şefă, aruncată la duel; sudicii au făcut zid in jurul ei! Raul, eliminat de la “Insula de 1 milion”

După ce Andrei a făcut nominalizările, a început prima probă, care i-a adus pe cei patru concurenți în apă, unde Flori s-a duelat cu Renata, iar Cristi cu Andrei.

Aceștia au început proba din dreptul unei geamanduri, iar mai apoi au trebuit să se cațere pe opt leagăne, pentru a ajunge la o altă geamandură, să ia de pe ea steagurile în culorile care li s-au atribuit, să treacă, din nou, de leagăne și să agațe stegulețul pe geamandura de la care au plecat.

Însă, în cadrul meciului cu Renata, Florica Baboi s-a accidentat la genunchi, în apă, iar din această cauză nu și-a putut ține echilibrul pe leagăne și nu a putut înainta către geamandură.

În plus, aceasta nu și-a putut concentra nici forța nici în brațe, întrucât se simțea slăbită, așa că a căzut în apă și a spus, în repetate rânduri: „Nu mai pot!”, în timp ce se ținea cu mâinile de genunchi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florica Baboi a fost scoasă pe brațe din apă după ce a cedat

După ce adversara ei a abandonat proba, Renata a fost de părere că aceasta a renunțat prea ușor: „ O înțeleg că nu mai putea, dar, cumva, s-a văzut că s-a lăsat bătută”.

Însă, Flori a explicat de ce nu a mai putut continua duelul: „ N-am avut cum să-mi țin greutatea în mâini.

(...) M-am și lovit foarte tare la picioare, cu tot cu lovitură am încercat să merg de două ori, dar n-am reușit”.

Deși oponenta ei s-a arătat sceptică, cei din Tabăra Sudicilor au înțeles-o. Ba mai mult, Jaguarul, Filip și Szilard au intrat imediat în apă și au luat-o pe sus, pentru a o ajuta să iasă.

Citește și: Miză dublă la Insula de 1 milion! Cosmin Cernat a făcut anunțul! Unul dintre concurenți a picat la ruletă pentru a doua oară: „Am zis că nu e adevărat, trebuie să pun la Loto sau ceva...”

Georgiana, din Tribul Sudicilor, a fost de părere că planul lui Andrei nu a fost unul corect, întrucât normal ar fi fost să se confrunte patru bărbați, căci forța lor nu se poate compara cu forța unor femei.

„O probă foarte grea și, din păcate, Vikingul nu a ales deloc corect, a avut o strategie de toată rușinea.(...) Doi bărbați nu au cum să se pună cu două femei, corect era să nominalizeze patru bărbați”,  a spus colega Floricăi.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.