Medical, este imposibil ceea ce i-au gasit doctorii in stomac acestui barbat! "Le inghite ca pe bomboane. E uluitor cum mai e in viata!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 15:20

Medicii au fost la fel de socati ca si cei care au citit despre obiceiul unui barbat.

Doctorii au fost socati cand au descoperit ce se afla in sotmacul unui barbat dupa ce i-au facut o radiografie. El sufera de o boala, pica, si consta in a manca tot felul de lucruri din metal. Aceasta boala se manifesta in primul rand la nivel mental si se reflecta prin inghitirea de obiecte non-nutritive ca metal, hartie si mizerie.

Cei care sufera de pica nu cauta sa se trateze si ajung sa se raneasca foarte tare sau sa si moara in cele mai grave cazuri.

Tanarul a carei radiografie i-a fost facuta recent are 25 de ani si sufera de aceasta boala. Medicii i-au descoperit in stomac resturi de metale de la surubelnita, chei, lanturi si fire. Norocul lui a fost ca medicii au descoperit la timp boala si au reusit sa-i salveze viata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.