Medicii au descoperit recent: aceste 5 alimente duc la aparitia cancerului! Uite ce nu trebuie sa mai mananci si scapi de grija

Autor: B.M.
Actualizat: 02 nov 2017, 11:59

Cancerul este probabil una dintre cele mai necrutatoare boli ale secolului 21.

Cu toate ca pana in momentul de fata nu s-a descoperit un vaccin care sa previna aceasta afectiune cumplita, putem face acest lucru renuntand la cateva alimente care favorizeaza aparitia bolii.

Primul lucru pe care nu mai trebuie sa il consumam sunt alimentele rafinate: in aceasta categorie intra zaharul alb, produsele de panificatie si faina alba.

Nu este indicata nici carnea rosie sau cea procesata, se recomanda inlocuirea acesteia cu carne de pui fara hormoni si peste.

De asemenea este bine sa renuntam la alimentele afumate si murate; consumate pe termen lung se pare ca acestea favorizeaza aparitia cancerului.

Si uleiurile hidrogenate trebuie eliminate complet deoarece sunt chimicale pure. Acestea pot duce la aparitia cancerului de piele.

Nu in ultimul rand renuntati la consumul de chips-uri de cartofi; s-a demonstrat ca acestea sunt strans legate de aparitia cancerului la san, de prostata, de ovare si al tractului digestiv.