Medicii au ramas FARA CUVINTE cand au vazut ce a nascut aceasta femeie! Este un caz FOARTE RAR

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:53

Cazul de mai jos a uimit intreaga lume medicala, pentru ca sansele ca asa ceva sa se intample sunt de una la 200 de milioane.

Karen Gilbert, o femeie din Marea Britanie, a nascut 3 fete, gemene identice. Totul este cu atat mai uimitor cu cat sarcina nu a fost deloc una usoara. La un moment dat doctorii au avertizat-o ca lucrurile nu sunt tocmai in regula si ca cei 3 fetusi s-ar putea manca practic unul pe celalalt, din cauza spatiului foarte mic ramas in abdomen.

O solutie sugerata de medici a fost eliminarea cel putin a unui embrion.

Insa cuplul s-a impotrivit si a hotarat sa mearga pana la capat, pastrand toti cei 3 copii. Finalul a fost unul fericit, bebelusii fiind perfect sanatosi la venirea pe lume.

"A fost o sarcina extrem de grea, insa acum am inceput sa ma refac. Nu ne-am gandit in niciun moment sa renuntam la vreunul dintre bebelusi, chiar daca pericolul de a-i pierde pe toti era foarte mare. Suntem fericiti", a spus Karen.


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”