Medicii au ramas INTERZISI cand i-au facut unei femei o operatie de cezariana! Nu le-a venit sa creada ce se afla in burta femeii

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 14:55

Doctorii i-au facut e urgenta o operatie de cezariana unei femei, insa au ramas interzisi cand au descoperit ce se afla in burta femeii. O femeie in varsta de 37 de ani a fost dusa de urgenta la spital pentru a i se face operatie de cezariana.

O femeie in varsta de 37 de ani a fost dusa de urgenta la spital pentru a i se face operatie de cezariana pentru ca avea contractii foarte mari. Ea era in 41 de saptamani insarcinata si la spital a prezentat medicilor toate tratamentele pe care le-a facut pentru sarcina.

Cand acestia nu au reusit sa detecteze bataile inimii copilului au dus-o de urgenta in sala de operatie pentru a i se face cezariana.

Cand au vrut insa sa ii scoata copilul, au observat ca burta femeii este goala. Sotul femeii a marturisit ca ar fi fost a doua sarcina intr-un an. Anul trecut, spune el a fost dusa la spital unde sustine ca a pierdut copilul, insa lui nu i-a aratat niciodata certificatul de deces.

Specialistii au constatat ca femeia suferea de sindromul pseudo sarcina sau sarcina isterica. Este de fapt o sarcina falsa, insa, asa zisa gravida prezinta toate simptomele unei femei insarcinate: abdomenul si sanii se maresc in volum, pacienta prezinta si greturi matinale sau false contractii, precum si lipsa
menstruatiei.

S-a constatat ca medicul care a operat-o era, de fapt un rezident, dornic sa salveze viata unui bebelus si speriat de gandul ca ceva rau i s-ar putea intampla femeii sau fatului, inexistent in acest caz. Rezidentul a interpretat gresit ecografia, poate din cauza emotiilor, dar mai ales a lipsei de experienta.

Sarcina falsa este o afectiune psihiatrica si afecteaza femeile care isi doresc cu ardoare sa ramana insarcinate, dar nu pot din diferite motive.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.