Medicii au vazut un barbat de 40 de ani ce tinea de mana o fetita de 12 ani, asteptand la urgenta: "Ce s-a intamplat, a racit copila?" Raspunsul omului i-a lasat in soc! Ce a urmat este ireal

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:24

Cazul de mai jos a socat medicii unui orasel din China, care spun ca nu au mai avut niciodata de-a face cu asa ceva.

Totul a inceput dupa ce la urgenta s-a prezentat un barbat in varsta de 40 de ani, care tinea de mana o fetita de 12 ani. In momentul in care i-a vazut, un medic s-a dus imediat la ei, fiind convins ca micuta era copila barbatului si ca avea o raceala usoara.

Nu se astepta insa la ceea ce a urmat! Omul i-a raspuns pe un ton grav ca aceea nu este fetita lui, ci chiar sotia lui.

Dar asta nu este tot; barbatul voia ca doctorii sa verifice evolutia sarcinii- cea mic era insarcinata!

Personalul s-a conformat, dar in acelasi timp au chemat si Politia, pentru ca totul li s-a parut a fi extrem de ciudat. Acum oamenii legi incearca sa dezlege misterele acestei povesti socante.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

fericire cea mica este intr-o stare de sanatate foarte buna, iar sarcina evolueaza normal, fara a-i pune in pericol viata.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.