Medicii care ii trateza pe tinerii arsi in incendiul din clubul Colectiv trag un semnal de alarma: “Supravietuitorii vor fi terminati pe viata! Infatisarea lor s-a schimbat

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:27

Medicii avertizeaza asupra unui fapt greu de suportat atat de catra pacientii arsi cat si de familie. Acestia vor avea nevoie de asistenta psihologica deoarece traumele de care sufera vor avea repercursiuni asupra infatisarii.

“Majoritatea au arsuri la nivelul fetei. N-au par pe scalp si au arsuri la nivelul fetei si a membrelor care vor lasa urme. Daca unii dintre ei vor trai vor fi terminati. Vor avea nevoie de consiliere si terapie ca sa se obisnuiasca cu noua viata, cu noul chip. Nu cred ca exista cineva care sa accepte o astfel de schimbare. Noi nici nu putem sa privim parintii. Ce sa le spunem, sa se pregateasca pentru ce va urma?”, au spus surse medicale din spitalele care au primit ranitii din incendiu.

( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.