Medicii de la Spitalul Floreasca vorbesc despre starea grava in care se afla Gabriel Cotabita. Cantaretul se zbate pentru supravietuire

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:29

Familia si fanii se roaga pentru o minune, iar mesajul postat pe Facebook de fiica lui cea mare este induiosator.

Pentru Gabriel Cotabita, lupta pentru viata a ajuns la ziua numarul 4! Patru zile extrem de dificile, petrecute la Terapie Intensiva, sub supravegherea medicilor de la Spitalul Floreasca. Patru zile in care fetele lui Gabriel Cotabita au asteptat cu sufletul la gura o veste.

Dupa eforturile de vineri, cand paramedicii SMURD l-au resuscitat 25 de minute, acum specialistii il monitorizeaza in permenenta pe artist!

Starea pacientului este grava, dar stabila.

Investigatiile complexe de la internare pana la momentul de fata indica drept cauza cea mai probabila a stopului cardio-respirator o tulburare severa de ritm cardiac!

Problemele cintaretului cu inima sunt vechi. In ultima perioada, renuntase, insa, la fumat si ducea un stil de viata sanatos. Astazi, una dintre fetele lui Gabriel Cotabita a cerut rabdare din partea fanilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Artistul este intubat si ventilat cu ajutorul aparatelor.

Astazi s-a vorbit despre o eventuala deconectare de la aparate. Medicii ar fi vrut sa vada daca artistul poate respira singur. S-ar fi renuntat la aceasta varianta din pricina starii grave.
Medicii vor sa-l supuna pe Gabriel Cotabita unui sir complex de analize. Se vorbeste inclusiv de investigatii neurologice. Acestea ar trebui sa stabileasca daca artistul a suferit leziuni cerebrale.

Vineri, creierul artistului nu ar fi primit oxigen cateva minute.

Unii dintre apropiatii lui Cotabita spun ca artistul ar fi urmat o celebra dieta pentru a slabi. Rezultatele s-au vazut. Cantaretul a pierdut mai multe kilograme. Apropiatii se intreaba daca asta nu i-a subrezit cumva sanatatea.