Medicii i-au spus sa faca avort pentru ca fatul avea malformatii grave. Ea a decis insa sa mearga pana la capat cu sarcina! E incredibil cum arata copilul pe care l-a nascut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 17:00

Cazul de mai jos a devenit celebru in Marea Britanie si a socat multa lume prin duritatea lui.

Gemma Rodgers era in culmea fericirii cand a aflat ca va fi mama, insa in luna a cincea de sarcina doctorii i-au dat o veste socanta: i-au spus ca bebelusul ei se va naste paralizat, cu malformatii severe.

Din cauza complicatiilor care urmau sa apara, specialistii au sfatuit-o sa renunte la sarcina si sa faca avort. "Am inceput sa plangem amandoi, dupa ecografie doctorul ne-a spus ca cel mic va avea o viata scurta si chinuita.

Am fost la pamant", marturiseste Gemma.

A decis insa sa isi asume orice risc si sa duca sarcina pana la capat. Spre uimirea tuturor, ea a adus pe lume prin cezariana un baietel perfect sanatos, care a luat nota maxima la nastere.

Parintii sunt in culmea fericirii, insa se gandesc sa dea in judecata spitalul: "Nu ne inchipuim cum de poate fi comisa o eroare atat de grava! Daca le ascultam sfatul curmam o viata fara rost.
Cum se poate asa ceva?", spun ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”