Medicii ii dadeau sanse minime sa mai poata sa mearga dupa un accident teribil cu motocicleta, insa tanarul a sfidat orice lege a naturii si mai mult, a reusit o transformare uluitoare! Uite cum a ajuns sa arate dupa accident

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 12:55

Shane Dyck a fost implicat intr-un teribil accident de masina care l-a lasat paralizat fara speranta de a mai putea merge vreodata.

Tanarul in varsta de 23 de ani a zburat efectiv de pe motocicleta intr-un bloc de ciment, lasandu-l paralizat de la brau in jos.

Medicii i-au spus ca singurul motiv pentru care a supravietuit a fost masa lui musculara care a ajutat la reducerea impactului care i-a lovit corpul.

Tanarul a refuzat ideea ca nu o sa mai mearga niciodata si a facut cate opt ore pe zi de fizioterapie pentru a-si recapata mobilitatea.


Incet-incet, Shane si-a recapatat puterile si acum, desi nu se tine foarte bine pe picioare pentru ca inca ii tremura, a sfidat legile si a devenit un bodybuilder. "Dupa cateva saptamani de la accident, medicii mi-au dat 1% sanse sa mai merg.

Nu am crezut asta o secunda si am fost dispus sa le arat ca gresesc. Nu voiam sa raman intr-un scaun cu rotile.
Toata viata am facut sport, iar bodybuildind-ul mi-a salvat viata. Ma bucur ca mi-am gasit menirea.

Ma duceam acasa sa ma schimb si apoi sa ma intalnesc cu prietenii cand s-a intamplat accidentul. Nu imi amintesc decat ce mi-au spus anchetatorii: ca am incercat sa evit ceva si am intrat intr-un bloc de ciment. casca mi s-a rupt in patru."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.