Medicii, in stare de SOC. Din ce in ce mai multi barbati vor sa-si MICSOREZE ... continuarea te va SUPRINDE!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 02:30

Din ce in ce mai multi barbati se dau pe mana chirurgilor pentru interventii estetice care te vor surprinde cu siguranta.

Din cauza obezitatatii sau a unei diete dezechilibrate, din ce in ce mai multi barbati se plang ca le cresc sanii. Chirurgii esteticieni au inceput sa aiba foarte multi pacienti barbati care solicita o interventie in zona mamara. Procentajul unor astfel de cereri a crescut uimitor in ultimii doi ani. Majoritatea barbatilor care cer o operatie de micsorare de sani au avut probleme cu greutatea, iar mai apoi au slabit brusc, ceea ce a facut ca pielea sa le atarne in mod inestetic.

" Barbatii au inceput sa fie din ce in ce mai atenti cand vine vorba de imagine si de modul in care arata. Mai ales ca acum exista tot felul de proceduri disponibile si pentru ei. Multora le era rusine sa apeleze in trecut la asemenea proceduri si sufereau in interior, scazundu-le stim de sine", a declarat pentru Daily Mail, Kevin Handcock, chirurg estetician la o clinica din Liverpool, Marea Britanie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.